Mielen uuteen G 6000 EcoFlex -astianpesukoneeseen voit luottaa.

Loistavan puhdasta vain 58 minuutissa.
Miele. Huolehtii kaikesta mistä välität.

VUODEKSI
ILMAISET
TABLETIT*.

* 15 × 20 Miele UltraTabs Multi (300 pesua). Kampanja-aika 01.09.2016-08.10.2017

Katso tarjouksesi nyt

Selaa

Niin helppoa, niin nopeaa

Täydellinen ajoitus on perhe-elämän perusta. Onneksi QuickPowerWash-ohjelmalla puhdistukseen kuluu vain 58 minuuttia.
Sen avulla käytät tilaisuudet hyväksesi täydellisesti.

Uutta: QuickPowerWash

Uusi QuickPowerWash-ohjelma yhdessä nopeasti liukenevien Miele UltraTabs Multi -tablettien kanssa puhdistaa astiat optimaalisesti. Pikaohjelma parhaalla A-luokan puhdistusteholla.*

* Parhaan A-puhdistusteholuokan tulos alle tunnissa vain Miele UltraTabs Multi -tableteilla. TÜV Rheinlandin sertifioima: ”QuickPowerWash-ohjelman mitattu puhdistustehoindeksi yhdessä Mielen UltraTabs Multi -tablettien kanssa on 1,14. Tämä vastaa parasta mahdollista puhdistusteholuokkaa A (vertailukoneessa käytettiin IEC-tyypin B pesuainetta).”

Tyylikästä ja helppoa.

Knock2Open-avausmekanismilla varustetuissa malleissa luukku avautuu kuin taikaiskusta. Kahvattoman suunnittelunsa ansiosta se myös näyttää upealta. Napauta luukkua kaksi kertaa, niin se avautuu automaattisesti – niin helppoa se on.

On rauhoittavaa tietää, että Mielen pesukoneissa astiat säilyvät ehjinä. Jopa kaikista kallisarvoisimmat astiat pysyvät paikoillaan tukevasti mutta hellävaraisesti. Niinpä Luca saa mukinsa turvallisesti takaisin.

Optimaalista tilaa jokaiselle ruokailu- ja keittiövälineelle

Jos haluat asettaa vispiläsi ja lastasi 3D+-aterintasolle, se onnistuu. Miele G 6000 EcoFlexiin ne mahtuvat helposti!

Muuttuu elämän mukana

Täytä astianpesukoneesi kuten tahdot – joustavan korivarustuksen ansiosta astiat sopivat G 6000 EcoFlex -astianpesukoneeseen täydellisesti.

Näytä lisää

Muuttuu elämän mukana

Kääntyvän piikkirivin ja korkeussäädettävän yläkorin ansiosta kaikilla astioillasi ja aterimillasi on optimaalisesti tilaa. Voit huoletta uskoa kaikki lempiastiasi Miele-astianpesukoneesi käsittelyyn.

Näytä vähemmän

Loistavan puhdasta

G6000 EcoFlex suojaa hienoimpia lasiastioitasi pitämällä ne turvassa ja hohtavina.

Näytä lisää

Loistavan puhdasta

Uuden FlexCare-lasipidikkeen korkeussäädettävän lasituen ansiosta saat enemmän tilaa korkeille laseille. Siinä on myös pehmeä silikonityyny, joka pitää lasisi hellästi mutta tukevasti paikoillaan, estää kolhut ja varmistaa loistavat tulokset. Myös mukisi pysyvät liukumatta ja heilumatta paikoillaan.

Näytä vähemmän

Kätevät apurit

Kukapa ei arvostaisi apua tiskien kanssa?

Näytä lisää

Kätevät apurit

Astianpesukoneesi siirrettävät elementit on merkitty keltaisilla Flex Assist -osilla ja -symboleilla, jotka tekevät säätämisestä helppoa ja nopeaa. Voit siis asetella kaikki astiasi optimaalisesti.

Näytä vähemmän

Loistavan puhdasta 58 minuutissa

5 8 min

Parasta A-luokan puhdistustehoa alle tunnissa QuickPowerWash-ohjelmalla ja UltraTabs Multi -tableteilla. Tämä vahvistetaan TÜV Rheinlandin testiraportissa*. 

* TÜV Rheinlandin sertifioima: ”QuickPowerWash-ohjelman mitattu puhdistustehoindeksi yhdessä Mielen UltraTabs Multi -tablettien kanssa on 1,14. Tämä vastaa parasta mahdollista puhdistusteholuokkaa A (vertailukoneessa käytettiin IEC-tyypin B pesuainetta).”

Tarkista Miele@mobile-sovelluksesta – se ilmoittaa, kun astianpesukoneen ohjelma on päättynyt.

Olipa nopeaa

Kaikki hallinnassa

Puhelimesi tai tablettisi Miele@mobile-sovelluksella voit seurata astianpesukoneen ohjelman etenemistä työpöytäsi äärestä tai vaikka sohvalta käsin.

Näytä lisää

Kaikki hallinnassa

Lisäksi voit tehdä sillä tilauksia ja antaa komentoja. Voit käyttää sitä esimerkiksi tilan tarkistamiseen, astianpesukoneen ohjaamiseen poissa ollessasi tai pesuainetablettien tilaamiseen. Mukavaa koko perheen kannalta.

Näytä vähemmän

Optimaalista arvoa

Energiatehokkuus A +++ – 20 %* ei tee Mielestä voittamatonta ainoastaan ympäristötehokkuudeltaan vaan myös edullisemman käyttää, koska se säästää energiakustannuksissa.

* 20 % taloudellisempi kuin energiatehokkuusluokan A+++ raja

Raikkaan puhdasta

Mielen pesukone on myös vedenkulutukseltaan taloudellisempi kuin koskaan ennen.

Näytä lisää

Raikkaan puhdasta

Astiat huuhdellaan puhtaalla vedellä, joten ne puhdistuvat perusteellisesti ja hygieenisesti, vaikka vettä kuluu vain 6,5 litraa.

Näytä vähemmän

Raikas tuulahdus astioille

Täysin kuiva: Kun pesuohjelma päättyy, luukku avautuu automaattisesti raolleen. Voiko enempää pyytää?

Näytä lisää

Raikas tuulahdus astioille

Raikas, kuiva ilma pääsee sisään ja lämmin, kostea ilma ulos. Patentoitu AutoOpen-kuivaus* on ihanteellinen myös lasille ja muoville, sillä kuivaus jälkeenpäin ei ole tarpeen.

* DE102007008950B4, EP2120671B1

Näytä vähemmän

Täydellinen ajoitus! 58 minuutin kuluttua kaikki on jälkeen hohtavan puhdasta, ja uskolliset ystävät voivat suunnata uusiin seikkailuihinsa.