Löydät uudet Benchmark-koneemme täältä.

Lue lisää tuotteistamme

Todellinen innovaatio pyykinpesuun.

MONISTA HYVISTÄ IDEOISTA SYNTYY AINUTLAATUINEN ESIKUVA.

Innovatiiviset, 10-20 kg täyttömäärille suunnitellut Miele Professional PERFORMANCE- ja PERFORMANCE PLUS -pesukoneet asettavat uudet ennennäkemättömät standardit. Saat selkeää etua!

Miten tilan muoto vähentää kulutusta?

Innovatiivinen pesuallas
Uuden pesualtaan optimoitu geometria vie luonnonvarojen tehokkaan käytön aivan uudelle tasolle. Se tuottaa todellista hyötyä ympäristölle ja kustannussäästöjä myös sinulle pienten kulutusarvojensa ansiosta!

Vähemmän vettä, vähemmän energiaa, vähemmän kustannuksia

Enemmän tehoa

Puuvilla 60 °C -pesuohjelmassa PERFORMANCE PLUS -pesukoneet PW 811, PW 814 ja PW 818 käyttävät jopa 20 % vähemmän vettä ja 30 % vähemmän energiaa kuin aiemmat mallit! Merkittävien säästöjen ansiosta investoinnin takaisinmaksuaika on lyhyt.

Miten saamme aikaan hellävaraisen sateen?

Kennorumpu 2.0

Rummun olakkeet on suunniteltu syöttämään vesi pyykkiin intensiivisesti ja nopeasti ylhäältä päin. Tämän ja patentoidun kennorumpu 2.0:n rakenteen ansiosta pestävä pyykki liukuu kevyesti ohuen vesikalvon päällä. Pyykkisi ei voisi olla enää paremmissa käsissä!

Miten saavutetaan mukavuus vain napin painalluksella?

Automaattinen luukun lukitus, 415 mm luukku

Ylellisen OneFingerTouch -lukon käyttömukavuuden tunnet kirjaimellisesti sormenpäilläsi: vain kevyt kosketus, ja suuri, halkaisijaltaan 415 mm luukku avautuu tai sulkeutuu. Luukku lukittuu automaattisesti ohjelman alussa ja avautuu pesuohjelman päätyttyä pehmeästi itsestään. Helppoa ja ergonomista.

Tasaista käyntiä

Tehokas jousitus

Erittäin tehokas vaimennusjärjestelmä kahden toisistaan riippumattoman sisäkkäisen kierrejousen ja erillisen iskunvaimentimen ansiosta. Näin koneen vakaus optimoituu ja lattiaan kohdistuva värinä minimoituu huipputehokkaan linkouksenkin aikana.

MITEN SUORITUSKYKY VIEDÄÄN ÄÄRIRAJOILLE?

Uusi Benchmark-sarja edustaa ammattimaista suorituskykyä ja huippuluokan taloudellista tehokkuutta.

Lyhyet ohjelma-ajat

"Kirjopesu 60 °C" -pesuohjelman kesto on vain 45 minuuttia kuumaan veteen liitetyssä pesukoneessa, ja siksi PERFORMANCE PLUS -koneet selviytyvät valtavista pyykkivuorista joka päivä.

Erinomainen linkousteho

Linkousvaiheen erittäin suuri g-kerroin vähentää jäännöskosteuden minimiin. Arvokasta energiaa säästyy, kun pyykin kuivausaika lyhenee.

KAKSI LUOKKANSA PARASTA TUOTETTA

Hotellit ja ravintolat

Hotelleissa ja ravintoloissa puhtaat, viimeistellyt tekstiilit lisäävät merkittävästi viihtyvyyttä. PERFORMANCE- ja PERFORMANCE PLUS -pesukoneet ovat kuin kotonaan, kun on pestävä laadukkaita pöytätekstiilejä, pehmeitä pyyhkeitä ja poistettava tahrat pöytäliinoista.

Hoitokodit

PERFORMANCE PLUS -pesukoneet vastaavat täydellisesti hoitokotien tiukkoihin hygieniahaasteisiin. Turvallisen desinfioinnin lisäksi nämä koneet tarjoavat täydellistä puhdistustulosta ja hellävaraista käsittelyä.

Siivouspyykki


  

PARAS RATKAISU KAIKENLAISEEN LIIKETOIMINTAAN

Löydä omaan liiketoimintaasi täydellinen ratkaisu täältä.