Uudet Pikkujättiläiset, Mieleltä.

Tutustu uusiin kompaktin kokoisiin, ammattikäyttöön tarkoitettuihin pesukoneisiin ja kuivausrumpuihin ja niiden innovatiiviseen teknologiaan, joka tarjoaa entistä paremman pesutehon ja mahdollistaa taloudellisen, helpon ja monipuolisen käytön.

Uudet Pikkujättiläiset

Ota yhteyttä

Selaa eteenpäin

Sinun etusi

Esimerkillinen tehokkuus

Erittäin lyhyiden ohjelma-aikojen ansiosta pyykkierän pesuun ja kuivaukseen kuluu yhteensä vain 86 minuuttia. Samalla säästyy arvokkaita luonnonvaroja, sillä ohjelmat kuluttavat niukasti vettä, sähköä ja pesuainetta.

Ylivertainen laatu

Mielen laatu ja ylivertaisuus näkyvät Pikkujättiläisten kestävyyden ja pienten käyttökustannusten lisäksi muussakin: niiden erinomainen puhdistuskyky ja hellävarainen tekstiilien käsittely ylittävät ammattimaiselle pyykinhuollolle asetetut vaatimukset.

Liitettävyys verkkoon

Erilaiset innovatiiviset liittämismahdollisuudet tekevät Pikkujättiläisten pesuprosessien dokumentoinnista äärimmäisen helppoa ja mahdollistavat koneiden tilan tarkistamisen ja varaukset kätevästi älypuhelimella.

Entistä kätevämpiä ja monikäyttöisempiä

Eri rumpukokojen ja räätälöityjen ohjelmien ansiosta Pikkujättiläisistä löytyy sopiva vaihtoehto mitä erilaisimpiin tarpeisiin. Selkeä kosketusnäyttö ja sen 32 kielivaihtoehtoa puolestaan tekevät käytöstä äärimmäisen helppoa ja kätevää.

Sopiva ratkaisu alalle kuin alalle.

Ravintola, hoivakoti, kampaamo, kiinteistöpesula tai asuntola – uudet Mielen Pikkujättiläiset täyttävät kaikki pyykinhuollon tarpeet.

Hotellit ja ravintolat

Vankka perusta ensiluokkaiselle palvelulle

Hyvinpestyt tekstiilit ovat hotellin tai ravintolan paras suositus, ne saavat asiakkaan viihtymään ja palaamaan takaisin.

Pyyhkeet, kylpytakit ja pöytäliinat nopeasti takaisin käyttöön. Uusien Pikkujättiläisten ohjelmat on suunniteltu erityisesti hotellien ja ravintoloiden tarpeisiin, sillä ne pesevät ja kuivaavat pyykkierän vauhdilla, yhteensä vain 86 minuutissa.

Hoivakodit

Vankka perusta huolehtivalle hoidolle.

Hoiva- ja hoitokodeissa henkilökunnan huomio jakautuu hyvinvoinnin ja viihtymisen ohella hygieniaan, puhtauteen ja henkilökohtaisten vaatteiden huolelliseen hoitoon.

Mielen uusien Pikkujättiläisten erilaisille pyykkilajeille suunnitellut desinfiointiohjelmat puhdistavat pyykin perusteellisesti ja hellävaraisesti ja täyttävät tiukimmatkin hygieniavaatimukset. Erittäin lyhyiden ohjelma-aikojensa ja selkeän ohjauspaneelinsa ansiosta nämä uudet koneet tukevat erinomaisesti laitoshoidon prosesseja.

Pienyritykset

Takuulla tyytyväiset asiakkaat.

Kampaamo, kahvila tai lihakauppa – jokainen pienyrittäjä, joka haluaa tarjota asiakkailleen erinomaista palvelua, tarvitsee ammattikäyttöön tarkoitetun pyykinhuoltoratkaisun, jotta ydinliiketoimintaan omistautumiselle jää enemmän aikaa.

Uuden sukupolven Pikkujättiläisillä tekstiilien pesu ja kuivaus sujuvat helposti, kätevästi ja nopeasti. Räätälöidyt erikoisohjelmat pesevät ja kuivaavat perusteellisesti, mutta hellävaraisesti. Kompaktin kokonsa ansiosta nämä uudet koneet mahtuvat pieniinkin tiloihin.

Kiinteistöpesulat ja asuntolat

Vankka perusta vaivattomalle asumiselle

Ammattimainen lähestymistapa pyykinpesuun ja kuivaukseen lisää asumismukavuutta valtavasti.

Kestävyys, pienet käyttökustannukset ja selkeä kosketusnäyttö, jonka kielen voi valita, ovat ominaisuuksia, jotka tekevät Pikkujättiläisistä täydellisen vaihtoehdon asuinkiinteistöille ja asuntoloille, joissa syntyy paljon pyykkiä. Lisäksi koneiden varaus ja käyttömaksu hoituvat helposti, koska ne voidaan liittää verkkoon.

Mallisarjaan Miele Performance Plus (Pesu)

Muut alat

Vankka perusta monille mahdollisuuksille

Pikkujättiläiset sopivat luonnollisesti monille muillekin aloille, kuten kylpylöihin, paloasemille, aluksille tai päiväkoteihin.

Lue lisää!

 

Performance – etkä tarvitse muuta

Uusia Pikkujättiläisiä on nyt saatavana kaksi erittäin suorituskykyistä mallisarjaa. Performance-sarjan pesukoneet ja kuivausrummut tunnetaan lyhyistä ohjelma-ajoista, perusteellisesta pesusta ja ylivertaisesta energiatehokkuudesta, Performance Plus -sarja tarjoaa lisäksi eri rumpukokoja, värillisen kosketusnäytön (32 kielivaihtoehtoa) ja monipuolisen verkkoliitettävyyden.

Miele Performance:

Vakuuttavaa suorituskykyä ammattikäyttöön.

Performance pesukoneet

Lyhyet ohjelma-ajat: pesu vain 49 minuutissa

Patentoitu kennorumpu takaa hellävaraisen pesun

Suuri täyttömäärä: 7 kg

Ammattimaiseen käyttöön tarkoitetut pesuohjelmat poistavat lian tehokkaasti

Helppo käyttää ergonomisella M-Select-vääntimellä

Säästävät jopa vettä ja sähköä

Pitkä käyttöikä: Suunniteltu kestämään 30.000h

Performance kuivausrummut

Suuri täyttömäärä: 7 kg

Erittäin lyhyet ohjelma-ajat, vain 37 minuuttia

Kohderyhmäkohtaiset erikoisohjelmat

Helppo käyttää ergonomisella M-Select-vääntimellä

Optimaaliset kuivaustulokset – Mielen PerfectDry

Tilantarve vain 0,5 m²

Miele Performance Plus: 

Tinkimätön huippuluokan ratkaisu vaativimmille.

Performance Plus -pesukoneet

Kätevä kosketusvärinäyttö

Helppo käyttää, jopa 32 kielivaihtoehtoa

Liitettävissä LAN- ja WLAN-verkkoon

Varaukset ja maksut liitettävyyden ansiosta kätevästi verkossa

Rumpukoko valittavissa käyttökohteen mukaan: 6 kg, 7 kg tai 8 kg

Säästävät jopa 22 % vettä ja 28 % sähköä

Pitkä käyttöikä: Suunniteltu kestämään 30.000h

Performance Plus -kuivausrummut

Suuri täyttömäärä: 8 kg

Erittäin lyhyet ohjelma-ajat, vain 42 minuuttia

Liitettävissä LAN- ja WLAN-verkkoon

Äärimmäisen kätevä käyttää M Touch Flex -kosketusvärinäytön avulla

Optimaaliset kuivaustulokset – Mielen PerfectDry

Tilantarve vain 0,5 m²

Yhteydenottolomake