Jätä siivous Mielen Scout RX2 -robotti-imurille.

Elämä on liian lyhyt kotitöihin. Miele huolehtii kaikesta mikä on sinulle tärkeää.

Työn jakamista aivan erityisellä tavalla

Mielen Scout RX2:n avulla kotitöiden jako on helppoa. Lähdet aamulla asunnostasi ja palaat illalla siistiin kotiin. Scout RX2 tietää tarkalleen, mitä poissaollessasi pitää tehdä.

MobileControl

Rajoittamaton tavoitettavuus

Scout RX2:ta on kätevä käyttää älypuhelimella tai tabletilla, olitpa kotona tai poissa. Sovellus välittää kaikki tärkeät tiedot ja näyttää olennaiset ohjausvaihtoehdot yhdellä silmäyksellä.

Näytä enemmän

MobileControl

Rajoittamaton tavoitettavuus

Imuroinnin aikana muodostuu reitin kartta, jotta voit seurata siivouksen etenemistä. Halusitpa käyttää laitetta suoraan, ohjelmoida siivousaikoja tai käyttää muita toimintoja – se on niin helppoa älypuhelimella.

Etäkäyttö tapahtuu Miele pilvipalvelimen ja sen WLAN-kotiverkon kautta, johon Scout RX2 on rekisteröity.

Näytä vähemmän

Home Vision*

Reaaliaikaisesti kotoa

Home Vision -toiminnon avulla Scout RX2:n ottama reaaliaikainen kuva lähetetään mobiililaitteeseen. Näin voit milloin ja mistä tahansa seurata, mitä kotisi seinien sisällä tapahtuu.

* Ominaisuus on mallikohtainen. Lähetyksen laatu riippuu kotisi internet-yhteyden ja mobiililaitteesi nopeudesta.

Näytä enemmän

Home Vision*

Reaaliaikaisesti kotoa

Kamerakuvia ei tallenneta videovirtana, vaan ne siirretään yksittäin reaaliaikaisesti. Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää: kuvat lähetetään koodattuna. Tiedot lähetetään salatussa muodossa ja avataan vasta kun ne saapuvat matkaviestimeen.

* Ominaisuus on mallikohtainen. Lähetyksen laatu riippuu kotisi internet-yhteyden ja mobiililaitteesi nopeudesta.

Näytä vähemmän

Olipa kyseessä kova lattia tai matot – nelivaiheisen puhdistusjärjestelmän ansiosta Scout RX2 poistaa pienimmätkin muruset.

Quattro-puhdistusteho

Nelinkertaista puhtautta

Scout RX2:ssa on Quattro-puhdistusteho, joka antaa erinomaisen puhdistustuloksen. Tämä saadaan aikaan neljästä elementistä koostuvalla imujärjestelmällä.

Näytä enemmän

Quattro-puhdistusteho

Nelinkertaista puhtautta

Ulos kääntyvät sivuharjat puhdistavat nurkat ja seinänvierustat ja siirtävät lian luotettavasti laitteen kulkutielle. Pyörivän harjatelan takana oleva imuaukko poimii karkeat roskat. Jäljelle jäänyt hieno pöly vedetään voimakkaan ilmanvirtauksen avulla takimmaiseen imuaukkoon. Nopeakäyntinen moottori tuottaa suuren imutehon, ja se on erityisen energiatehokas.

Näytä vähemmän

Nurkkaharja

Myös nurkat puhdistuvat perusteellisesti.

Sivuharjat on kiinnitetty saranoituihin varsiin, jotka ulottuvat laitteen rungon ulkopuolelle. Tällä varmistetaan, että laite pystyy puhdistamaan nurkat ja seinänvierustat. Heti kun Scout RX2 havaitsee esteen, sivuharjat kääntyvät sisään.

Kaikki hallinnassa

Etukameroilla ja antureilla varustettu Scout RX2 liikkuu järjestelmällisesti ja tarkasti läpi koko kodin.

Stereokamerajärjestelmä

Erinomainen paikannus

Scout RX2 skannaa kahdella etukamerallaan ympäröivän tilan eri näkökulmista.

Näytä enemmän

Stereokamerajärjestelmä

Erinomainen paikannus

Scout RX2 rekisteröi stereokamerajärjestelmällään huoneet ja esineet kolmiulotteisesti ja laskee etäisyydet niihin. Jatkuvan kohteiden paikannuksen ansiosta Scout RX2 havaitsee poikkeamat lasketusta liikeradasta ja tekee vastaavat korjaukset. Vaikka huoneen muoto olisi monimutkainenkin, Scout RX2 ei hämmenny vaan puhdistaa perusteellisesti.

Näytä vähemmän

3D Smart Navigation

Parannettu tilan tunnistus

Vertailu kaoottista navigointitekniikkaa käyttäviin robotti-imureihin osoittaa, miksi Scout RX2 on muita järjestelmiä paljon parempi. Uutta älykästä 3D-navigointitekniikkaa käyttäen huoneet käydään järjestelmällisesti läpi ja imuroidaan. Tekniikan ansiosta imuri pystyy ohittamaan esteet ja palaa luotettavasti takaisin latausasemaansa siivouksen jälkeen.

Näytä enemmän

3D Smart Navigation

Parannettu tilan tunnistus

Tämän parannetun navigointitekniikan salaisuutena on stereokamerajärjestelmä, gyro-anturi, 10 infrapuna-anturia ja huipputekniikkaa sisältävä elektroniikka ja ohjelmisto. Navigointi sujuu luotettavasti myös pimeässä.

Yksinkertaiset robotti-imurit eivät useinkaan tunnista huoneen muotoa. Ne liikkuvat “sokeasti” ympäri huonetta ja puhdistustulokset ovat hajanaisia.

Näytä vähemmän

Huonekalujen suojaus

Koko ajan tarkkana

Törmäykset vältetään, kun 7 laitteen edessä olevaa ja 3 laitteen alapuolella olevaa infrapunatunnistinta havainnoivat ympäristöään – huonekalut ja esteet tunnistetaan ja ne kierretään. Lisäkamerat edessä mittaavat etäisyyden ympäristössä oleviin esteisiin.

Näytä enemmän

Huonekalujen suojaus

Koko ajan tarkkana

Molempien järjestelmien yhteistoiminta vähentää huomattavasti törmäyksiä huonekaluihin. Laitteen alla olevat 3 infrapunatunnistinta estävät putoamisen, jos korkeuseroa on yli 4 cm.

Näytä vähemmän

Scout RX2 puhdistaa lattiat itsenäisesti ja paljon paremmin kuin useimmat kilpailijansa. Älykkään järjestelmän ansiosta se tarjoaa luotettavia apureita, joita ilman et halua olla, kun olet kerran kokeillut niitä.

Melko näppärä!

Muut tuotteet, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Miele Blizzard CX1 – pölypussiton pölynimuri

Intensiivisen kehitysjakson jälkeen se on täällä: tehokas Vortex-teknologia ja innovatiivinen pölynerottelu.

Mielen pöytäkahvikeskukset

Mielen vapaasti sijoitettavissa kahvikeskuksissa yhdistyvät ensiluokkainen laatu, korkea käyttäjäystävällisyys sekä täydellinen kahvin aromi.