Intuitiivinen ohjaus tekee ruoanlaitosta helppoa

Näyttö 
Erinomainen niin ulkonäöltään kuin toimivuudeltaankin: tiedot näkyvät selkeänä teksinä monivärisellä 7 tuuman kosketusnäytöllä. Käyttöliittymä on yhdenmukainen Generation 7000 -sarjan kalusteisiin sijoitettavien laitteiden käyttöliittymien kanssa, joten voit käyttää eri laitteita samalla tavalla. Näytön kielen voi vapaasti valita laajasta kielivalikoimasta. 
SmartSelect White 
SmartSelect-kiertovalitsimilla valitset tehot ja ajat helposti ja nopeasti. Valkoisen näytön kontrasti on erityisen suuri, joten asetuksia on entistä helpompi lukea. Myös SmartSelect White -valitsimilla varustetuissa keittotasoissa on samat kätevät ominaisuudet kuin SmartSelectissä, kuten helppo ajan valinta. 
SmartSelect 
SmartSelect-kiertovalitsimilla valitset tehot ja ajat helposti ja nopeasti. Jokaisella keittoalueella on keltaisella taustavalaistu numeronäyttö, joka näkyy helposti joka suunnasta. SmartSelectin avulla kolminumeroisen ajastimen, hälytyskellon tai automaattisen pois päältä kytkeytymisajan valinta käy helposti. 
ComfortSelect 
Ruoanlaiton komentokeskuksesi: voit ohjata kaikkia keittoalueita ja tehoja yhdellä numeronäytöllä. Myös lisätoiminnot on helppo valita, koska ne on järjestetty suoraan numeronäytön yläpuolelle. Ajatkin on helppo ja nopea valita samalta numeronäytöltä.
EasySelect 
Keskity tärkeimpään: EasySelect ohjaa kaikkia keittoalueita ja tehoja yhdellä numeronäytöllä. Ohjauslaitteet keskittyvät avaintoimintoihin. 
Kiertovalitsimet 
Tehotasot ja ajat on nopea ja helppo valita kiertovalitsimella. Kullekin keittoalueelle on oma valitsimensa, joilla valita asetuksia. 
Ominaisuudet mallikohtaisia