Ennennäkemättömän muuntuvainen

Ei etukäteen määriteltyjä keittoalueita 
Nauti äärimmäisestä vapaudesta: nyt voit käyttää ruoanvalmistukseen keittotason koko pintaa. Aseta kattila tai pannu mihin kohtaan tahansa. Voit asettaa keittotasolle kerrallaan jopa kuusi kattilaa tai pannua. Alueettomia induktiotasoja on saatavana eri levyisinä. 
Älykäs valmistusastian tunnistus 
Joustava keittotaso, joustava käyttö: älykkäässä kattilantunnistustoiminnossa ohjauskenttä ilmestyy aina oikeaan kohtaan riippumatta siitä, missä kohtaa kattila tai pannu on. Ohjauskenttä näkyy vain kohdissa, joissa on kattila tai pannu, jolloin kaikki turha on eliminoitu. Kenttä on kattila- tai pannukohtainen ja siirtyy mukana, kun siirrät astiaa. Kaikissa alueettomissa induktiokeittotasoissamme on älykäs kattilantunnistus. 
Kohdistusapu 
Kattilat ja pannut aina paalupaikalla: tämä ominaisuus varmistaa, että valmistusastiasi on aina ihanteellisessa paikassa. Se myös optimoi kypsennysprosessisi varmistamalla, ettet voi epähuomiossa laittaa asitaa väärään paikkaan ja käyttää vääriä tehoasetuksia. Laite kertoo optimaalisen sijoituspaikan intuitiivisesti merkkiäänen ja visuaalisen opasteen avulla, sinun täytyy vain siirtää astia osoitettuun kohtaan. 
SilentMove 
Koska painatus on keraamisen lasipinnan alla, kattiloiden ja pannujen siirtämisestä ei synny ikäviä ääniä. Lasipinnan alla oleva painatus on sekä tyylikäs, mutta myös tekee pinnasta äärimmäisen sileän ja helpon pitää puhtaana. 
Ominaisuudet mallikohtaisia