Keittäminen ja paistaminen helpompaa kuin koskaan.

Täydellinen tulos joka kerta: anturiavusteisent avustustoimintomme helpottavat elämääsi ja auttavat sinua nauttimaan ruoanvalmistuksesta entistä enemmän. Älykäs teknologia myös lisää turvallisuutta, kuten TempControl-toiminto.
TempControl takaa tasaisen täydellisen kypsennystuloksen paistettaessa ja wokattaessa. Valitset vain haudutustehon tai jonkin kolmesta paistotehosta, joiden ihannelämpötilat on valmiiksi säädetty. Sinun ei tarvitse huolehtia säädöistä, koska lämpötila pysyy vakiona.
TempControl tuo lisäturvaa keittiöön, koska se estää öljyn ja voin ylikuumenemisen pannulla. Se myös pitää lämpötilan optimaalisena koko valmistuksen ajan, joten ruoka ei voi enää päästä palamaan. Voit käyttää näitä toimintoja kaikkien induktioyhteensopivien valmistusastioiden kanssa, et siis joudu ostamaan uusia astioita. 
TempControl Plus helpottaa keittämistä ja paistamista: se pitää lämpötilan tasaisena, eikä sinun tarvitse itse huolehtia säädöistä. Valitset vain haluamasi lämpötilan. Keititpä sitten maitoa, pastaa tai perunoita, TempControl Plus varmistaa, ettei mikään kiehu yli tai pala pohjaan. 
Ominaisuudet mallikohtaisia