Juuri sopivan kypsää

Paistotaso I
Tämä taso sopii kaikille alhaista paistolämpötilaa vaativille ruuille, kuten paistetuille munille, munakokkelille, pekonille, broilerin rintafileelle, gnocchille, vihanneksille, jauhelihapihveille, kalalle ja useimmille pakastetuille ruuille.
Paistotaso II
Tätä keskitason lämpöä käytetään öljyssä paistoon ja paistettaessa esimerkiksi katkarapuja, pihvejä, leikkeitä, lihamureketta ja viipaloitua lihaa. Se soveltuu myös kevyeen siementen paistamiseen ja perunapannukakkujen, tortillan ja karamellin valmistukseen.
Paistotaso III
Tämä korkein lämpötila soveltuu eriomaisesti wokkaukseen ja lihan ruskistamiseen pataruokia varten tai muuten suurten lihamäärien ruskistukseen. Se sopii hyvin myös lettujen paistoon.
Haudutusasetus
Monet ruokalajit ovat täydellisiä vasta kastikkeen kanssa – esimerkiksi höystöt tai bolognese. Haudutusasetus säätää keittotason lämpötilan täydellisesti. Tämä estää roiskeet, ja kastikkeista tulee aina täydellisiä.
Ominaisuudet mallikohtaisia