Aina oikea valinta juuri sinun kotiisi

Esittelemme sinulle erilaisia sijoitusvaihtoehtoja, joilla voit sijoittaa pyykinpesukoneen ja kuivausrummun.
Pesutorni
Jos tila ei riitä laitteiden sijoittamiseen vierekkäin, monet Mielen pyykinpesukoneista ja kuivausrummuista voidaan sijoittaa tilaa säästävästi pesutorniksi. Tällöin pyykinpesukone sijoitetaan aina alimmaiseksi. Miele tarjoaa erilaisia kiinnityssarjoja laitteiden tukevaan asentamiseen. Joissakin, kuten WTV 511 välirakennussarjassa, on kätevä ulosvedettävä laatikollinen aputaso, jossa voi säilyttää lisätarvikkeita tai käyttöohjeita. Ulosvedettävää aputasoa voi käyttää apuna kuivausrumpua tyhjennettäessä/täytettäessä.
Sijoitus vierekkäin
Mielen pyykinpesukoneet ja kuivausrummut ovat teknisesti ja ulkonäöllisesti yhteensopivia. Voit sijoittaa laitteet vierekkäin, jolloin vastapesty pyykki on helposti siirrettävissä kuivausrumpuun. ChromeEdition malleissa on käyttäjäystävällinen kalteva ohjaustaulu. Lisätarvikkeena saatava korotusjalusta WTS 510 tuo laitteet mukavalle käyttökorkeudelle ja luo kätevää lisäsäilytystilaa.
Sijoitus työtason alle - kansilevyn kanssa
Kaikki Mielen edestä täytettävät mallit voidaan sijoittaa työtason alle, jonka alla on vähintään 85 cm vapaata tilaa. Tällöin laitteen kansilevyä ei poisteta.
Sijoitus kalusteisiin
Muutamat Mielen pyykinpesukoneet ja kuivausrummut voidaan integroida keittiökalusteisiin. (eism. WT 2789i). Voi valita laitteeseen joko Mielen peiteoven (lisävaruste) tai esim. keittiövalmistajan kalusteoven. Tämä malli vaatii vähintään 82 cm korkean sijoitusaukon.
Sijoitus työtason alle - ilman kansilevyä
Mielen W1 ChromeEdition, W 3000, W 5000 ja T 8000 sarjojen mallit, jossa on suora ohjaustaulu, voidaan sijoittaa työtason alle. Kun laitteen kansilevy korvataan asennussarjalla, laitteet mahtuvat työtason alle, jonka alla on vähintän 82 cm vapaata tilaa.
Ominaisuudet mallikohtaisia