Saatavana vain Mielellä

Pyykinhoitojärjestelmämme kattaa koko prosessin pesusta kuivaukseen ja silittämiseen. Jopa Mielen CareCollection pesu- ja hoitoaineet on kehitetty omissa laboratorioissamme ja ne on kehitelty nimenomaan Mielen laitteiden ominaisuudet huomioiden. Näin saavutetaan keskimääräistä paremmat pesutulokset kullekin tekstiililajille sopivalla ohjelmalla. Mielen pesukoneet ja kuivausrummut ovat muotoilultaan ja varustelultaan yhteensopivia. Ohjausjärjestelmät ja ohjelmavalikot noudattavat yhtenäistä logiikkaa, minkä ansiosta oikean ohjelman valinta on käyttäjälle erittäin helppoa.
Ideaalinen yhdistelmä
Miele pyykinpesukoneet ja kuivausrummut sopivat täydellisesti yhteen sekä muotoilultaan että ominaisuuksiltaan. Miele tarjoaa sinulle parhaan suorituskyvyn, puhdistustuloksen sekä aina optimaalisen hellävaraisen käsittelyn tekstiileillesi.
Täydellinen pyykin viimeistely
Monet tekstiilit saavat viimeistellyn ja suojaavan pinnan silityksessä mekaanisen käsittelyn ja lämmön vaikutuksesta. Erityisen helppoa, mukavaa, nopeaa ja tehokasta on silittäminen Mielen höyrysilityskoneella ja FashionMaster höyrysilityskeskuksilla.
Yksinkertaisesti täydellinen puhdistustulos
Miele on kehittänyt CareCollection pesuaineet omissa laboratorioissaan juuri Mielen pyykinpesukoneiden ominaisuudet huomioiden. Näin saat täydellisen pesutuloksen mahdollisimman pienellä annostuksella ja ympäristö kiittää.
Ominaisuudet mallikohtaisia