IMMER BESSER (yhä paremmin) – lupauksemme

Korkein Miele laatu takaa pitkän käyttöiän
Kehitysvaiheen aikana Miele suorittaa vaativia kestävyystestejä täyttääkseen korkeimmat laatustandardit. Näiden testien aikana laitteet (esimerkiksi pesukoneet) joutuvat pesemään 10.000 tunnin ajan, jolloin ajetaan noin 5.000 erilaista pesuohjelmaa.
Emaloitu etulevy
Miele emaloi kaikkien pyykinpesukoneiden, kuivausrumpujen ja kuivaavien pyykinpesukoneiden etuosat. Korkealuokkainen emali on naarmuuntumaton, syöpymätön, emäksenkestävä, haponkestävä, helppo puhdistaa ja haalistumaton.
Tukeva allas
Allas on erityisen vankka ja hygieeninen. Sitä tukevat tukijouset ja iskunvaimentimet sekä painavat alas valurautaiset vastapainot. Tämä on Miele-täydellisyyttä minimaalista kulumista, parasta äänieristystä ja erinomaista kestävyyttä varten.
Valurautainen ristilaakeri
Ensiluokkaiset materiaalit ja työn laatu takaavat vähäisen kulumisen sekä kaikkien Mielen pyykinpesukoneiden sekä kuivaavien pyykinpesukoneiden erinomaisen vakauden.
Huoltovapaa kosteudentiivistin
Mielen lämpöpumppukuivausrummuissa lämmönvaihdinta suojaa tehokas suodatusjärjestelmä eikä sitä tarvitse puhdistaa. Näin varmistetaan, että energiankulutus pysyy jatkuvasti pienenä laitteen koko käyttöiän ajan.
Ominaisuudet mallikohtaisia