Aina oikea valinta juuri sinun kotiisi

Sijoitus pesutorniksi
Koneita ei aina voida sijoittaa tilanpuutteen vuoksi vierekkäin. Useimmat Mielen pyykinpesukoneet ja kuivausrummut voidaan sijoittaa pesutorniksi. Tällöin pyykinpesukone sijoitetaan aina alimmaiseksi. Pesutornin kiinnityssarjoja on erilaisia. Joissan kiinnityssarjoissa - esim. WTV 511, on kätevä ulosvedettävä laatikko, jossa voi säilyttää esimerkiksi lisätarvikkeita tai käyttöohjeita, ja sitä voi myös käyttää mukavasti laskualustana kun täytät tai tyhjennät kuivausrumpua.
Sijoitus rinnakkain
Mielen pyykinpesukoneet ja kuivausrummut ovat teknisesti ja ulkonäöllisesti yhteensopivia. Voit sijoittaa laitteet vierekkäin ja siirtää pestyn pyykin mukavasti kuivausrumpuun. Erittäin ergonominen on ChromeEdition, jossa on kalteva ohjaustaulu. Korotusjalusta (esim. WTS 510, lisätarvike) tuo käytännöllistä lisätilaa koneen alle – ja koneen mukavalle käyttökorkeudelle.
Työtason alle sijoitettava, kannella
Kaikki Mielen edestä täytettävät pyykinpesukoneet voidaan sijoittaa työtason alle, jonka alla on vähintään 85 cm vapaata tilaa. Tällöin koneen kansilevyä ei poisteta.
Sijoitus työtason alle, kansi irroitettavissa
Miele W1 ChromeEdition, W 3000, W 5000 ja T 8000- sarjat, joissa on suora ohjaustaulu, voidaan sijoittaa työtason alle, kun laitteen kansi korvataan asennussarjalla. Tällöin laite mahtuu työtason alle, jonka alla on vähintään 82 cm vapaata tilaa.
Ominaisuudet mallikohtaisia