Miten haluaisit kodinkoneesi asennettavan?

Pesukoneen ja kuivausrummun pesutorni
Jos tilaa ei ole tarpeeksi kahden laitteen asentamiseksi vierekkäin, voidaan useimmat Mielen pyykinpesukoneista ja kuivausrummuista yhdistää kätevästi pesutorniksi. Näin sijoitettaessa pyykinpesukone asennetaan aina kuivausrummun alle. Mielellä on erilaisia väliasennussarjoja, jotka takaavat laitteiden tukevan asennuksen päällekkäin. Jotkin väliasennussarjoista, kuten WTV 512, on varustettu kätevällä vetolaatikolla. Vetolaatikossa voidaan säilyttää kätevästi esimerkiksi lisävarusteita tai sen päälle voidaan laskea pyykkikori siksi aikaa, kun pyykki laitetaan kuivausrumpuun tai otetaan sieltä pois. 
voidaan asentaa side-by-side
Mielen pesukoneet ja kuivausrummut sopivat toisiinsa täydellisesti sekä teknisesti että ulkonäöllisesti. Sen vuoksi molemmat laitteet voidaan asentaa rinnakkain jolloin juuri pesty pyykki voidaan kätevästi siirtää kuivausrumpuun. ChromeEdition-mallistoon on saatavilla myös ergonomisen käytön varmistava kalteva ohjauspaneeli. Korotusjalusta, kuten WTS 510 (ostettava lisävaruste), luo kätevästi säilytystilaa laitteen alle – ja takaa sopivan työskentelykorkeuden. 
Työtason alle sijoitettava
Kaikki Mielen edestä täytettävät voidaan työntää työtason alle, kun tilan korkeus on vähintään 85 cm. Tätä asennusvaihtoehtoa varten laitteen kantta ei tarvitse poistaa.
Voidaan sijoittaa työtason alle
Suoralla ohjauspaneelilla varustetut pyykinpesukoneet Miele ChromeEdition WDA, W 3000 ja W 5000 sekä kuivausrumpu T 8000 voidaan asentaa työtason alle. Jos korvaat laitteen kannen työtason alle asennukseen tarkoitetulla asennussarjalla, se mahtuu 82 cm korkeaan tilaan työtason alle. 
Ominaisuudet mallikohtaisia