Vähäisempi kosteus suojaa sinua ja kotiasi

Suurin osa kertyy turvallisesti tiivistyneen veden lokeroon kondensaattina. Tästä syystä kaikki Mielen kuivausrummut saavuttavat kondensaatiotehokkuusluokan A vaatimukset ja kondensoivat kosteutta tekstiileistä noin 50 % tehokkaammin kuin mitä nämä vaatimukset määräävät. Mitä parempi kondenssitehokkuusluokka, sitä vähemmän kosteutta pääsee ulkopuolelle. Tämä luokitus on merkitty perinteisen energiatehokkuusluokan viereen Miele-laitteessasi olevan EU:n energiaetiketin vasempaan alareunaan.
Erityisen ilmatiivis erinomaista ympäristöä varten
Kuivausprosessin aikana Mielen kuivausrummut tiivistävät kosteutta vaatteista niin tehokkaasti, että vain pieni määrä poistuu ympäröivään ilmaan. Mitä vähemmän kosteutta on asuintiloissa ja kodinhoitohuoneissa, sitä pienempi on homeenmuodostuksen riski katoissa ja seinissä. Tämän ansiosta kuivausrumpu voidaan asentaa jopa ikkunattomaan huoneeseen tai matalaenergiataloon.
Miele ylittää
kondenssitehokkuusluokan A
Mielen kuivausrummut kondensoivat kosteutta tekstiileistä noin 50 %* tehokkaammin kuin mitä tehokkuusvaatimus A vaatimukset määräävät. Tämä lasketaan vertaamalla tekstiilien kosteustasoa ennen kuivausprosessia tiivistyneen veden lokeroon myöhemmin kertyneen kosteuden kanssa.
Seuraavassa luettelossa kuvataan kuivausjakson pääerot 8 kg:n kuormituksella:
Laadukkaat luukkutiivisteet estävät kosteuden pakoa
Mielen kuivausrumpujen erinomainen luukkutiivistejärjestelmä on merkittävä osoitus laadusta ja myös syy niiden jatkuvaan tehokkuuteen. Erityinen luukun tiivisterengas ja Kevlar®-kuidut takaavat optimaalisen tiiviyden. Kosteus ei pääse karkaamaan ovesta vaan pysyy koneen sisällä.
Paras tehokkuus lyhyimmässä ajassa
Mielen kuivaustekniikassa käyttäjäystävällisyys on ensisijalla. Mielen kuivausrummut saavat aikaan parhaimmat tulokset lyhyimmässä ajassa. Samalla kuitenkin 50 %* vähemmän kosteutta pääsee huoneilmaan kuin mitä kondenssitehokkuusluokka A edellyttää.
testattu Mielen omistamissa laboratorioissaOminaisuudet mallikohtaisia