Pesu ja kuivaus yhdessä prosessissa ja laitteessa

Asennuspaikan ja pyykin määrän mukaan Miele tarjoaa erikokoisia koneita erityyppisillä ohjauspaneeleilla. Näin löydät juuri sinulle täydellisen koneen.
Mielen kompakti kuivaava pyykinpesukone
Kompaktia tekniikkaa kompakteissa mitoissa Mielen kuivaava pyykinpesukone WT1, joka on syvyydeltään 60 cm, pystyy pesemään ja kuivaamaan jopa 4 kg pyykkiä. Jos haluat vain pestä, yhteen koneelliseen mahtuu jopa 7 kg pyykkiä. Tämä tekee koneesta ihanteellisen pieniin talouksiin, joiden pyykkimäärät ovat keskitasoa. WT1 Compact on valittavissa suoralla tai kaltevalla ohjauspaneelilla.
Suora ohjauspaneeli
Kuivaava pyykinpesukone, jossa on suora ohjauspaneeli, voidaan integroida täydellisesti olemassa olevaan keittiöösi. Se voidaan yksinkertaisesti työntää työtason alle asennusaukon korkeuden ollessa vähintään 85 cm. Vaihtoehtoisesti koneen kannen tilalle voidaan vaihtaa myös asennussarja työtason alle asennukseen. Sen avulla kuivaava pyykinpesukone mahtuu korkeudeltaan 82 cm:n asennusaukkoon.
Kallistettu ohjauspaneeli
Jos haluat asentaa kuivaavan pyykinpesukoneesi vapaasti sijoitettavaksi koneeksi asuntoon tai kellariin, kallistetulla ohjauspaneelilla varustettu malli on ihanteellinen ratkaisu. Hieman kallistetun ohjauspaneelin ansiosta näytön lukeminen on helppoa.
Mielen XL-malliset kuivaavat pyykinpesukoneet
Talouksiin, joiden pyykkimäärät ovat suuria, XL-malli on paras valinta. 
Ominaisuudet mallikohtaisia