Älykkäästi verkotettu 

Miele@mobile -sovellus*
Täydellinen kumppanisi: Miele@mobile-sovelluksella pysyt aina ajan tasalla Miele-kodinkoneidesi toiminnasta. Haluatko pitää silmällä uunissa kypsyvää ruokaa tai selvittää, onko pyykinpesuohjelma jo päättynyt? Sovelluksesta saat kaikki tarvittavat tiedot nopeasti ja kätevästi. Sovelluksesta löydät myös lisätietoja ja palveluja Miele-kodinkoneidesi käyttöön, kuten ruokareseptejä tai vinkkejä pyykinpesuun. Lataa sovellus nyt!
MobileControl
Nopeasti ja kätevästi: MobileControlin avulla pidät kaikki langat käsissäsi ja voit puuttua asioihin välittömästi aina tarvittaessa. Ohjelman valinta, ajastus ja muut toiminnot onnistuvat suoraan sovelluksella. Miele-kodinkoneidesi käyttö on nyt todella helppoa.
ShopConnect
Ostosten tekeminen verkossa ei ole koskaan ollut näin helppoa: ShopConnectin avulla Mielen pesuaineiden ja muiden kulutustuotteiden tilaaminen käy kätevästi. Sovellus ilmoittaa, kun astianpesuaineesi alkaa olla vähissä tai Miele-pyykinpesuaineesi loppuu. Saat tästä viestin mobiililaitteeseesi, ja laite ohjaa sinut suoraan Mielen verkkokauppaan. Sieltä voit tilata tarvittavat tuotteet muutamalla napsautuksella. 
HygieneAssistant
Jos peset usein pyykkiä matalissa lämpötiloissa, puhdista kuivaava Miele-pesukoneesi aika ajoin sopivalla puhdistusohjelmalla. Halutessasi voit pyytää sovellusta muistuttamaan, kun pesukone kaipaa puhdistusta. Sovelluksesta voit myös tarkistaa pesukoneesi hygieniatason milloin vain. Näin olet aina ajan tasalla ja koneesi pysyy hygieenisenä. 
CareAssistant
Oletko liikkeellä etkä pääse ottamaan pyykkiä pois koneesta heti ohjelman päätyttyä? Ei huolta, CareAssistant-toiminto pitää pyykkisi raikkaana pitkään. Sovelluksella voit pidentää pöyhintävaihetta 30 minuutilla jopa kolme kertaa peräkkäin. Näin voit jättää valmiin pyykin koneeseen jopa neljäksi tunniksi ilman että se rypistyy tai tulee tunkkaiseksi. CareAssistant-toiminto on käytettävissäsi niin pesuohjelmissa, kuivausohjelmissa kuin yhdistetyissä pesu- ja kuivausohjelmissakin. 
TimeAssistant
Helpotusta ajanhallintaan: etenkin pyykin kuivausajat voivat vaihdella suurestikin kuivattavien tekstiilien tyypin ja koon mukaan. Voit pyytää sovellusta lähettämään sinulle viestin, kun ohjelman ennustettu päättymisaika muuttuu yli 30 minuutilla. Sovellus voi halutessasi lähettää sinulle viestin myös ohjelman päättyessä. Näin olet aina ajan tasalla eikä sinun tarvitse vähän väliä tarkistaa pyykkisi tilannetta. 
RemoteService
Haluatko pitää verkotettujen Miele-kodinkoneidesi ohjelmistot ajan tasalla mahdollisimman vähällä vaivalla? RemoteService-toiminnon avulla se käy nyt helposti. Saatavilla olevat ohjelmistopäivitykset on helppo ladata ja asentaa koneisiin, ilman Mielen huoltoteknikon apua. Sinun ei enää tarvitse tilata ja odottaa huoltoteknikkoa kotiisi, mikä säästää aikaa. Ja kodinkoneidesi ohjelmistot pysyvät silti aina ajan tasalla.
VoiceControl*
Amazon Alexa -palvelun ansiosta voit ohjata verkkoon liitettyjä Miele-kodinkoneitasi kätevästi puheohjauksella. Puheohjauksella voit käynnistää ohjelman, säätää asetuksia ja pyytää tilaraportteja helposti. Sen kautta saat käyttöösi myös laajan valikoiman erilaisia palveluja. Ota vaadittava Miele-ominaisuus käyttöön nyt, niin voit aloittaa puheohjauksen. Ja mikä parasta: kätesi jäävät vapaiksi muuhun – hygieenistä ja joustavaa.  
Digitaalinen lisävaruste Miele & Cie. KG:ltä. Miele@home-järjestelmä mahdollistaa kaikki älykkäät sovellukset. Toimintojen valikoima saattaa vaihdella malleittain ja maittain.Saatavana mobiililaitteeseen (ks. minimivaatimustiedot sovelluskaupasta).Puheohjaus käyttää Amazon Alexa -palvelua ja perustuu sen saatavuuteen. Toiminnot vaihtelevat maittain. Ominaisuudet mallikohtaisia