Sopiva käyttötapa jokaiseen tilaan

Käyttötavat
Ruoanlaiton ja erityisesti paistamisen aikana muodostuu höyrysekoituksia, joissa on rasvahiukkasia ja voimakkaita hajuja. Ellei huoneilmaa tällöin imetä pois tai suodateta, höyryt jäävät huoneeseen ja vaikuttavat keittiön huoneilmaan. Ajan mittaan kertymät vaikuttavat myös keittiön kalusteisiin, verhoukseen, maalipintaan jne., koska rasva ja tuoksut laskeutuvat niihin. Ilma voidaan puhdistaa tehokkaasti kolmella eri tavalla: poistamalla se pelkästään hormiin, poistamalla se hormiin käyttäen ulkoista moottoria tai palauttamalla se puhdistettuna huonetilaan. Kaikilla kolmella menetelmällä on etunsa ja haittansa. Mikä parhaiten soveltuu kulloiseenkin keittiöön riippuu monista eri tekijöistä, jotka on selitetty omassa kappaleessaan.
Ominaisuudet mallikohtaisia