Tyylikäs, älykäs ohjaus 

Aura 4.0 Ambient 
Tämä innovatiivinen huonetilaan palauttava liesituuletin imee ja suodattaa ruoanvalmistuksessa syntyvät höyryt ja siitä löytyy lisäksi monia uusia toimintoja. HumidityBalance-kosteudenpoistotoimintonsa ansiosta tämä Aura 4.0 Ambient -liesituuletin poistaa ilmasta ruoanvalmistuksesta syntyvän kosteuden. Sisäänrakennettu anturi tarkkailee huoneilmaa ja määrittää sopivimman ajan suodattimeen kertyneen kosteuden luovuttamiselle takaisin huonetilaan. Näin keittiösi ilmankosteus pysyy aina optimaalisena samalla kun ainutlaatuinen AmbientFragrance-toiminto pitää tilan aina miellyttävän raikkaana, myös muulloin kuin ruoanvalmistuksen aikana. Voit itse valita mieleisesi tuoksun, jota laite vapauttaa hillitysti huoneilmaan. Aura 4.0 Ambient soveltuu myös keittiön tunnelmavalaisimeksi: MyAmbientLight-toiminnolla voit säätää valon väriä yksilöllisesti. Aura 4.0 Ambient on ensimmäinen Mielen liesituuletin, jota ohjataan älyohjauksella WiFi-verkon välityksellä. Tämä tapahtuu Con@ctivity 3.0:n ja/tai Miele@mobile-sovelluksen avulla.
Älykäs ohjaus, vain WiFi-verkossa 
Täydellinen yhteys: Con@ctivity 3.0:n avulla liesituulettimesi ja keittotasosi voivat kommunikoida keskenään. Tätä varten tarvitset WiFi-yhteensopivan Mielen keittotason. Miele@mobile-sovelluksella voit myös säätää MyAmbientLight-valaistusta sekä HumidityBalance- ja AmbientFragrance-toimintoja. Ja mikä parasta: voit käyttää Con@ctivity 3.0:aa ja Miele@mobile yhdessä tai erikseen. Ja jos yhteys pettää, voit aina käyttää liesituuletinta sen omilla painikkeilla.
Räätälöitävä valaistuksen väri 
Tulkoon valkeus: MyAmbientLightin avulla voit luoda ainutlaatuisen tunnelmavalaistuksen keittiöösi. Miele@mobile-sovelluksella voit säätää valon väriä kulloisenkin mielialasi tai sen mukaan, millaisen vaikutelman haluat luoda. MyAmbientLightissa on myös himmennin, jolla voit säätää valaistuksen kirkkautta. Tämä ainutlaatuinen valaistus kiinnittää taatusti jokaisen huomion.
Loisteliaat tuoksut 
Hengitä syvään ja rentoudu: huonetilaan palauttava liesituulettimesi ei pelkästään vähennä hajuja, vaan se toimii myös ilmanraikastimena, jotta sinun on helppo hengittää, käytitpä sitten mitä ruoanvalmistusmenetelmiä tahansa. Valitse lempituoksusi laajasta tuoksuvalikoimasta. Tuoksupatruuna asennetaan liesituulettimeen ylhäältäpäin ja se on helppo vaihtaa. Miele@mobile-sovelluksella voit valita, milloin ja kuinka usein tuoksua pääsee huoneilmaan.
Ainutlaatuinen kosteudenpoistotoiminto 
Kosteudenpoistotoiminto huolehtii siitä, että ruoanvalmistuksen aikana syntyvä kosteus imeytyy erikoissuodattimeen. Sisäänrakennettu anturi mittaa huoneilman lämpötilaa ja kosteutta ja laskee sen perusteella parhaan ajankohdan suodattimeen kertyneen kosteuden vapauttamiseksi takaisin huonetilaan, jotta huoneilma olisi aina paras mahdollinen. Voit ohjata tätä toimintoa Miele@mobile-sovelluksella.
Ominaisuudet mallikohtaisia