Automaattinen annostelu integroidulla PowerDiskillä

Erinomaiset puhdistustulokset
Löydä AutoDosin erinomaiset puhdistustulokset: maailman ensimmäinen innovatiivinen automaattinen annostelujärjestelmä integroidulla PowerDiskillä – jonka on kehittänyt Miele. Olemme kehittäneet astianpesukoneisiimme ainutlaatuisen pesuainetta tarkasti annostelevan järjestelmän. Valitun ohjelman mukaan pesuaine annostellaan automaattisesti – tarkalleen oikea määrä oikeaan aikaan. Myös toistuva annostelu on mahdollista ohjelman aikana. Automaattinen ohjelma mittaa likaantumisastetta ja mukauttaa annostuksen vastaavasti.
Maksimaalinen käytön vapaus
Uuden sukupolven astianpesukoneet ovat äärimmäisen käteviä. Voit valita automaattisen AutoDos-annostusjärjestelmän ja integroidun PowerDiskin tai annostella perinteisesti tabletteja tai jauhemaista tiskiainetta pesuainelokeroon. Sinä valitset käytettävän tiskiaineen joka tilanteessa.
Sinun ei tarvitse ohjelmaa käynnistäessäsi huolehtia pesuaineen riittävyydestä – innovatiivinen PowerDisk-annostelujärjestelmä sisältää tarpeeksi pesuainetta noin kuukauden ajaksi, keskimäärin 20 pesukertaa varten*. Tämä antaa sinulle uudenlaisen vapauden. Sama pätee myös AutoStart-toimintoon*: tämä maailman ensimmäinen itsenäinen astianpesukone käynnistyy ohjelmointisi perusteella haluttuun aikaan valittuna päivänä. Arkesi helpottuu, kun astianpesu käy näin ainutlaatuisen kätevästi.
ECO 50 °C -pesuohjelmassaOminaisuudet mallikohtaisia