Sopiva ratkaisu joka asennuspaikkaan

Kalusteeseen asennettaviin liesituulettimiin lasketaan Mielen ulosvedettävät liesituulettimet, kaapiston alle asennettavat liesituulettimet, liesituuletinyksiköt ja kaapistoon asennettavat liesituulettimet. Tähän luokkaan sisältyvät liesituulettimet soveltuvat asennettaviksi kaapiston alle tai seinällä olevaan kaappiin, ja niitä on saatavissa sekä huonetilaan palauttavina että hormiin poistavina malleina.

Ulosvedettävät lippaliesituulettimet

Minimalisteja ilahduttava ominaisuus: Mielen ulosvedettävät lippatuulettimet voidaan asentaa niin, että ne eivät ole lainkaan näkyvissä. Kaikki, mitä näkyy, on rosterilista kaapiston alapuolella. Täydellinen sopivuus minimalistiseen keittiöön. Matala, mutta voimakastehoinen, ulosvedettävä liesituuletin imee keittiön höyryt tehokkaasti pois. Kaappiin jää silti vielä tilaa maustehyllylle.

Liesituuletinyksikkö kupuun tai huuvaan

Yksilöllisen keittiön katseenvangitsija - liesituuletin, joka voidaan kytkeä myös erilliseen moottoriin. Tämäntyyppinen liesituuletinratkaisu tarjoaa rajattoman määrän suunnitteluvapautta. Ihanteellinen keittiön mittojen mukaan valmistettaviin design-liesituulettimiin. Päästä mielikuvituksesi valloilleen!