Minkälaisen ulkomuotoilun haluaisit?

Blackboard Edition -malli
Blackboard edition -kylmälaitteiden ovien lasinen liitutaulupinta on joka keittiön katseenvangitsin. Anna luovuutesi kukkia: kirjoita, maalaa tai piirrä laitteesi oviin perinteisillä liiduilla tai nestemäisillä liitukynillä. Näkyvä ja persoonallinen viestintäväline keittiössäsi.
Brilliant-valkoinen
Kirkkaisiin tyylikkäisiin keittiöihin Miele tarjoaa vapaasti sijoitettavia jääkaappilaitteita, joissa on brilliant-valkoinen, lasinen etupuoli - täydellisen yhteensopiva kalusteisiin sijoitettavien Generation 6000 -laitteiden kanssa.
Obsidian-musta
Mielen vapaasti sijoitettavat jääkaappilaitteet on saatavissa myös huippulaatuisella, Obsidian-mustalla lasietupaneelilla. Vain Mielen laitteet takaavat täydellisen kokonaisuuden kalusteisiin sijoitettavien Generation 6000 -laitteiden kanssa!
Ruostumaton teräs / CleanSteel
Ruostumattomasta teräksestä CleanSteel-materiaalista valmistetuille etupaneeleille tyypillistä on huippulaatuinen ulkonäkö ja erityisen helppo puhdistus. Erikoispinta tekee sormenjäljistä näkymättömiä CleanSteel-pinnassa eikä puhdistamiseen tarvita erikoispuhdistusaineita.
 Ruostumaton teräslook
Mielen vapaasti sijoitettavat, ruostumattomasta teräksestä valmistetut jääkaapit ovat elegantti vivahde keittiössäsi. Lakatut pinnat toimivat erityisen hyvin keittiöissä, joissa on mattametallisia yksityiskohtia.
Valkoinen
Valkoiseksi lakatut jääkaapit ovat klassinen vaihtoehto sekä moderneille että perinteisille keittiötyyleille. Ne toimivat erityisen hyvin vaaleissa ympäristöissä.
Ominaisuudet mallikohtaisia