Minkä tyyppisen laitteen haluaisit?

Miele tarjoaa tavanomaisesta poikkeavia laitteita, joissa on erityistoimintoja elintarvikkeiden säilyttämiseen parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Kalusteisiin sijoitettavista vapaasti sijoitettaviin ja erikoislaitteisiin − Mielen laitemallit tukevat osaltaan terveellistä ja nykyaikaista elämäntapaa.
Jääkaapit
Mielen jääkaapit on suunniteltu pitämään elintarvikkeet sekä tuoreina että hyvässä järjestyksessä. Älykkäästi suunnitellut PerfectFresh- ja PerfectFresh Pro -laatikot takaavat, että ruokatuotteet säilyvät tuoreina asianmukaisesti. Valitse omasi Mielen laajasta mallivalikoimasta. Saatavana on kalusteisiin sijoitettavia malleja, joiden korkeus on 72−178 cm, ja vapaasti sijoitettavia malleja, joiden korkeus on 85−185 cm.
Jääkaappi-pakastinyhdistelmät
Näissä laitteissa on runsaasti säilytystilaa tuoreruoille ja pakasteille, ja kummassakin osassa on oma ovensa. Mielen jääkaappi-pakastimissa yhdistyvät käyttömukavuus sekä tuoreruokien ja pakasteiden hellävarainen säilytys samassa laitteessa – erityisesti PerfectFresh- ja PerfectFresh Pro -malleissa.
Pakastimet
Mielen pakastimet ovat erittäin tehokkaita ja esimerkillisiä järjestyksen ja toimivuuden suhteen. Ne voidaan asentaa erillisiksi laitteiksi tai ne voidaan yhdistää yhteensopivaan Miele-jääkaappiin. Niiden muotoilu on tyypillisesti puhdaslinjainen ja ajaton. Lisäksi niiden tekniset ominaisuudet, kuten esimerkiksi erinomainen –26 ºC:n pakastusteho, ovat vakuuttavia.
Viinikaapit
Miele-viinikaapit tarjoavat viinikokoelmallesi optimaaliset säilytysolosuhteet. Niissä on yksilöllisesti säädetyt lämpötila-alueet erityyppisille viineille, mikä takaa puna- ja valkoviineille ammattimaiset olosuhteet. Mielen viinikaapit eivät ole vain viinintuntijoille tarkoitettuja ammattilaistason laitteita, vaan myös arvokasta designia kotiisi.
Ominaisuudet mallikohtaisia