Miten haluaisit kodinkoneesi asennettavan?

Vapaasti sijoitettava, integroitu vai työtason alle sijoitettava? Miten haluaisit laitteesi asennettavan? Miele tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot. Valikoimastamme löydät täydellisen jääkaapin, joka edustaa suurinta mahdollista käyttömukavuutta ja täydellistä muotoilun harmoniaa keittiöösi.
Vapaasti sijoitettava
Kun haluat, että jääkaappisi on keittiösi katseenvangitsija, on vapaasti seisova laite sinulle oikea valinta. Vapaasti seisovat laitteet voi sijoittaa mihin vain keittiön osaan. Lisäksi etuna on, että muuttaessasi voit helposti ottaa laitteen mukaasi ja siirtää sen uuteen keittiöösi.
Kalusteisiin sijoitettavat laitteet
Kun haluat, että jääkaappi sulautuu osaksi keittiösi designia, kalusteisiin sijoitettava laite on oikea valinta. Kalusteisiin sijoitettavat laitteet voidaan varustaa joko oman keittiökaapistosi etupaneelilla tai Mielen ruostumattomalla teräspaneelilla niin, että ne sulautuvat saumattomasti osaksi keittiösi muotoilua.
Työtason alle sijoitettavat laitteet
Työtason alle sijoitettavat laitteet asennetaan työtason alle, jolloin ne jättävät paljon tilaa ruoanlaitolle myös pienissä keittiöissä. 
Ominaisuudet mallikohtaisia