Ympäristön puolesta 

Vastuun kantaminen ympäristöstämme on ollut perinne Mielellä jo yli 120 vuoden ajan. Haluamme suojella ympäristöämme, sillä se on olemassaolomme perusta. Siksi me, premium-kodinkoneiden valmistajana, keskitymme jatkuvasti ympäristöystävällisten ja innovatiivisten kylmälaitteiden kehittämiseen. 
Taloudellista ja ekologista kylmäsäilytystä 
Mielen kylmälaitteissa käytetään vain huippulaadukkaita komponentteja, jotka auttavat täydellisen yhteensopivuutensa ansiosta pitämään laitteiden energiankulutuksen pienenä. Näihin kuuluvat energiaa säästävien kompressorien ja pitkäikäisten led-valaisimien ohella myös NoFrostin kaltaiset ominaisuudet yhdessä älykkäiden ohjausjärjestelmien kanssa.  
Entistä ympäristöystävällisempää kylmäsäilytystä 
Miele on jo yli 10 vuoden ajan tutkinut monitahoisia tuoresäilytysjärjestelmiä, joilla pidennetään asiakkaiden elintarvikkeiden säilyvyysaikaa, ja helpotetaan siten elämää ja samalla vähennetään ruokahävikkiä merkittävästi. Yli 70 %:ssa Mielen kylmälaitteista on jokin tuoresäilytysjärjestelmä, joka auttaa asiakkaita säilyttämään ruokiaan pitempään ja pitämään ne tuoreina ja raikkaina. 
Uusi EU:n kylmälaitteiden energiamerkintä
Näiden uusien EU-direktiivien tarkoituksena on jatkaa Euroopan energiankulutuksen vähentämistä, mikä osaltaan auttaa edistämään ympäristönsuojelullisia tavoitteita. Uusi asteikko myös auttaa kuluttajia ymmärtämään ja arvioimaan tuotteita entistä paremmin.  
Keskeiset muutokset tiivistettynä 
Uuden lainsäädännön asettamat vaatimukset ja energialuokkien entistä tiukemmat rajat tarkoittavat sitä, että kylmälaitteet luokitellaan uudelleen energiatehokkuusluokkiin. Koska plus-luokat, kuten A+++:n jäivät pois ja laitteet on luokiteltu uudelleen luokkiin A–G, eri tuotteiden vertailu on kuluttajille helpompaa. 1.3.2021 alkaen voit saada laitteestasi lisätietoja skannaamalla sen QR-koodin, joka johtaa sinut EU:n tietokantaan (EPREL). 
Ominaisuudet mallikohtaisia