Minkälaisen pakastinjärjestelmän haluaisit?

Pakastaminen on paras ratkaisu elintarvikkeiden pitkäaikaiseen säilytykseen. Tämä menetelmä säilyttää vitamiinit ja maut pitkään ja ruoka on saatavilla tarpeen vaatiessa. Ja Mielen kylmälaitteissa nykyaikaisella pakastustekniikalla kylmä on luotettavasti ja kätevästi hallinnassa – täydelliset tulokset ja erinomainen ruokanautinto.
NoFrost-automaattisulatus
NoFrost-automaattisulatusjärjestelmän ansioista sinun ei enää koskaan tarvitse sulattaa Miele-jääkaappiasi. Järjestelmä levittää tasaisesti kylmää, kuivaa ilmaa, joka estää jään muodostumisen sisätilaan. Lisäksi jääkerroksia ei muodostu pakastettuihin elintarvikkeisiisi. Ilman sisäpuolisia jääkerroksia laatikot voidaan aina avata ja sulkea helposti. NoFrost-automaattisulatus tekee elintarvikkeiden pakastamisesta mahdollisimman kätevää ja säästää sinut sulattamisen vaivalta – ikuisesti.
DuplexCool
Jääkaapissa ja pakastimessa on erilliset jäähdytyspiirit, mikä varmistaa optimaalisen ilmaston molemmissa osissa. Tämän lisäksi ilma ei pääse kulkemaan osien välillä. Tämä ehkäisee jääkaappiosassa olevien elintarvikkeiden kuivumisen, eivätkä esim. kalan, sipulin, tai juuston haju tartu pakastinosassa oleviin elintarvikkeisiin.
Ominaisuudet mallikohtaisia