Minkälaisen pakastinjärjestelmän haluaisit?

Pakastaminen on paras ratkaisu elintarvikkeiden pitkäaikaiseen säilytykseen. Tämä menetelmä säilyttää vitamiinit ja maut pitkään ja ruoka on saatavilla tarpeen vaatiessa. Ja Mielen kylmälaitteissa nykyaikaisella pakastustekniikalla kylmä on luotettavasti ja kätevästi hallinnassa – täydelliset tulokset ja erinomainen ruokanautinto.
NoFrost-automaattisulatus
NoFrost-automaattisulatusjärjestelmän ansioista sinun ei enää koskaan tarvitse sulattaa Miele-jääkaappiasi. Järjestelmä levittää tasaisesti kylmää, kuivaa ilmaa, joka estää jään muodostumisen sisätilaan. Lisäksi jääkerroksia ei muodostu pakastettuihin elintarvikkeisiisi. Ilman sisäpuolisia jääkerroksia laatikot voidaan aina avata ja sulkea helposti. NoFrost tekee elintarvikkeiden pakastamisesta mahdollisimman kätevää ja säästää sinut sulattamisen vaivalta – ikuisesti.
ComfortFrost
ComfortFrostin ansiosta sulatus on tarpeen paljon harvemmin. Kaapin sisätilan takana ja sivuilta olevan höyrystimen ansiosta jäätä kehittyy paljon hitaammin kuin perinteistä teknologiaa käytettäessä. Näin säästyt jatkuvan sulattamisen vaivalta.
Ominaisuudet mallikohtaisia