Täydellisin kahvinautinto

Erityisen monikäyttöinen
Mielen Black Edition One for all on ainutlaatuisen makuelämyksen tuottava täyteläinen ja aromikas kahvi, jonka maussa on hiuksenhieno hedelmäinen vivahde. 100 % arabica-pavuista valmistettu One for all -papusekoitus on tasapainoisen arominsa ansiosta erityisen monikäyttöinen: se sopii erinomaisesti niin café creman tai espresson kuin kaikentyyppisten maitokahvienkin valmistukseen.
Intensiivinen makunautinto
Hyvän café creman crema mahdollistaa aromin kehittymisen täydelliseksi ja antaa kahville viimeistellyn loppusilauksen. Kevyen ja tasapainoisen arominsa ansiosta Café Crema -papusekoitus mahdollistaa täydellisen kahvinautinnon ja sen kukkaisen hedelmäinen makuvivahde pyöristää aromin ihanasti. Miele Black Edition Café Crema on valmistettu 100 % arabica-pavuista.
Uusi näkökulma klassikkoon
Mielen Black Edition Espresso on täydellinen valinta perinteisen espresson valmistukseen. Sekoituksen aromi on erityisen intensiivinen ja siinä on hienonhieno mausteinen ja suklainen vivahde, joten voit loihtia siitä virkistävän ja erityisen aromaattisen espresson, esimerkiksi herkullisen aterian kruunuksi. Tämä ensiluokkainen sekoitus on valmistettu laadukkaista robusta- ja arabica-pavuista.
*.
Miele sert. nro DE-NW-001-25390-BDOminaisuudet mallikohtaisia