Oikea laite kaikkiin tarpeisiin

Täydellisen ingtegroitava 
Yhtenäiseen keittiöön: Mielen kahvikeskus sopii täydellisesti 45 cm korkeaan asennusaukkoon. Sen ympärille – viereen tai ylä- tai alapuolelle – voidaan asentaa muita kalusteisiin sijoitettavia laitteita siten, että vaikutelmasta tulee yhtenäinen. Näin saat hyödynnettyä keittiötilan parhaalla mahdollisella tavalla. Kalusteisiin sijoitettavaa laitetta on saatavana myös vesijohtoverkkoon liitettävänä. Tämän kätevän ominaisuutensa ansiosta Mielen laite on aina käyttövalmis. Kun kahvikeskus on liitetty vesijohtoon, sinun ei tarvitse täyttää vesisäiliötä itse, mikä säästää aikaa ja parantaa käyttömukavuutta.
Täydellistä kahvia – juuri silloin kun haluat 
Kätevä ja joustava: Mielen vapaasti sijoitettavat kahvikeskukset ovat kotonasi kaikkialla keittiössä – tai miksei jopa olohuoneessa tai muussa oleskelutilassa, jossa haluat nauttia aromaattista, vastavalmistettua kahvia. Valittavanasi ovat CM Touch -käyttöliittymällä varustetut CM7-sarjan laitteet tai pienikokoiset CM6- ja CM5-sarjojen laitteet, joissa on DirectSensor-käyttöliittymä. 
Viimeistellyt ulkoasu ja toiminnot 
Testattu ja hyväksi havaittu M Touch -teknologiamme asettaa mittapuut nopealle ja helpolle käytölle: laitteita käytetään nopeasti ja intuitiviisesti kosketusnäyttöä koskettamalla tai pyyhkäisemällä. Monet toiminnoista ovat valittavissa yhdellä sormen kosketuksella. Tekstit ja symbolit ovat aina selkeästi näkyvissä.
Yksinkertainen ja intuitiivinen suoravalinta 
Valitse suosikkijuomasi yhdellä kosketuksella. Tarkka TFT-näyttö takaa intuitiivisen ja kätevän käytön. Muut asetukset ja vaihtoehdot ovat valittavissa näytön alapuolella sijaitsevilla hipaisupainikkeilla. Tarkka TFT-näyttö takaa intuitiivisen ja kätevän käytön.
Ominaisuudet mallikohtaisia