Optimaaliset puhdistusohjelmat  – automaattisesti

Kätevä ja innovatiivinen: patentoidun* AutoDescale-toiminnon ansiosta laitteesi voi suorittaa kalkinpoiston täysin automaattisesti. Sinun tarvitsee vain valita sopivin kahden tunnin ajanjakso. Automaattinen toiminta poistaa kertymät ja kalkin tehokaasti ja säästää siten aikaasi ja lisää laitteen käyttömukavuutta.
Laitteesi voi nyt myös puhdistaa itse itsensä: maitoputket ja keitinyksikkö puhdistuvat automaattisesti AutoClean-toiminnolla. Tämä auttaa pitämään laitteen aina hygieenisenä ja hyvässä kunnossa. ComfortClean- ja EasyClean-toiminnot on suunniteltu myös helpottamaan elämääsi: monet laitteen osista ovat irrotettavia ja voit pestä ne astianpesukoneessa. 
Puhdistus ja kalkinpoisto käyvät vaivatta: Miele huolehtii kahvikeskuksesi puhdistuksesta ja kalkinpoistosta, jotta voisit käyttää aikaasi tärkeimpiin asioihin. Maitoputket ja keitinyksikkö puhdistuvat automaattisesti AutoClean-toiminnolla, joten kahvikeskus on aina puhdas. Et myöskään joudu kuluttamaan kallista aikaa kalkinpoistoon, sillä Mielen patentoima* AutoDescale huolehtii siitä automaattisesti. 
Patentti: EP 2705783 B1, US 201400060338 A1Ominaisuudet mallikohtaisia