Mistä muotoilulinjasta pidät eniten?

Pidätkö vastajauhettujen kahvipapujen aromista? Haluatko valita oman mielimakusi kaikista maailman kahvi- ja teelajikkeista? Siinä tapauksessa Mielen vapaasti sijoitettavat kahvikeskukset CM6 ja CM7 ovat täydellisiä sinulle. Voit säätää kaikki laitteen asetukset omalle maullesi sopiviksi. Mielen vapaasti sijoitettavat kahvikeskukset ovat kotonaan kaikkialla keittiössäsi − tai jopa olohuoneessasi tai muussa oleskelutilassa, jossa haluat nauttia aromaattista, tuoretta kahvia nappia painamalla.
CM7, jossa C-Touch-ohjaimet
Mielen CM7 on luotu kulinaristeja varten – muotoiluaan myöten. Kahvikeskusten kaunis muotoilu on puhdaslinjainen, kuten klassisissa kahvinkeittimissä, joissa on kiinteät suodattimet. Puristinen muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit tekevät CM7:stä jokaisen keittiön ja toimiston todellisen helmen. Kahvikeskuksen värit:  klassinen Obsidian-musta ja elegantti Brilliant-valkoinen
Kätevän C-Touch-näytön avulla CM7:n käyttö on helppoa ja intuitiivista. Voit valita ja säätää lempijuomiasi vain muutamalla sormenkosketuksella. Näytön hillitty, valkoinen kirjoitus mustalla taustalla on helposti luettavaa. 
CM6, jossa DirectSensor-ohjaimet
Myös kompakti CM6 tekee vaikutuksen puhtailla linjoillaan. Tunnusomaista muotoilua korostavat värikkäät ääriviivat, jotka tekevät siitä jokaisen keittiön kohokohdan. Voit valita Obsidian-mustan, Lotus-valkoisen tai grafiitinharmaan.
DirectSensor-ohjaus, jossa on moderni kosketustoiminto, tarjoaa parasta käyttömukavuutta. Kaikki ohjaimet ja painikkeet on järjestetty siististi nelirivisen, selkeän näytön ympärille, jolloin navigointi on helppoa ja intuitiivista. Voit valita erikoiskahvisuosikkisi yhdellä neljästä pääsymbolista ja tarvittavat lisätoiminnot sen jälkeen näytön alla sijaitsevasta painikerivistä.
Ominaisuudet mallikohtaisia