Innovatiivinen jauhatusyksikkö – paras nautinto

Uusi AromaticSystemFresh* jauhatus- ja keittojärjestelmä: säilyttää maun ja on hiljainen
Kartionmuotoinen jauhatusyksikkö takaa sinulle tuoreen kahvinautinnon: maun säilyttävä prosessi on toteutettu valmistamalla jauhatuslaite laadukkaasta hankaamattomasta teräksestä. Nauti aidoista kahvihetkistä, uusi jauhatusyksikkö toimii erityisen hiljaisesti. Hieno nautinto mahdollistuu toisen innovaation ansiosta: jauhatusyksikkö on sijoitettu suoraan keitinosan yläpuolelle – tämä takaa, ettei aiemmin jauhetuista kahvipavuista jauhettu kahvi voi jäädä kahvinkeittimen jauhatusyksikköön. Kun palaat lomamatkalta, voit nauttia tuoretta kahvia, joka on valmistettu ja jauhettu tuoreista pavuista. Parannettu järjestelmä takaa sinulle kahvinautinnon aivan uudella tasolla.
Oikeanlainen papu on aina valmiina saatavilla
Espresso maistuu parhaalta, kun se on valmistettu espresso-pavuista, ja aito Café Crema vaatii Café Crema -papuja: CoffeeSelectin avulla sinulla on aina oikea papu valmiina erikoiskahviisi. Klassinen tai suosikkisekoituksesi yksinkertaisesti – täytä vain kahvikeskukseesi valitsemasi pavut kolmeen erilliseen papusäiliöön. Säiliöiden vetoisuudet ovat: 210 g, 180 g ja 150 g.

Tehdessäsi juoman, valitse haluamasi paputyyppi. Tai voit ohjelmoida koneen keittämään erikoiskahvisi ja käyttämään aina siihen valittua papulaatua. Tämä takaa aina täydellisen kahvinautinnon, sillä AromaticSystemFresh varmistaa, ettei järjestelmässä ole jäämiä muista, aiemmin käytetyistä kahvilaaduista. Näin taataan täydellinen kahvinautinto, joka saadaan helposti, kätevästi ja luotettavasti. Eikä siinä vielä kaikki: olemme lisänneet kolme uutta kahvipapua Mielen valikoimaan CoffeeSelect-toimintoa varten.
mallikohtainen – koskee vain mallia CM 7750Ominaisuudet mallikohtaisia