Testattu kestämään jopa 20 vuotta*

Mikään päivittäinen rutiini ei ole niin vaativa kuin Mielen tuotetestit: Ennen sarjavalmistuksen aloittamista Mielen pölynimurit kohtaavat äärimmäistä rasitusta koelaboratoriossamme.
Letkutesti: Niin sitkeä!
Miele-imuletkuja väännetään, taivutetaan ja venytetään laboratoriossa 5 kilon painolla yhteensä 120 000 kertaa. Voit siis huoletta vetää Miele-imuria perässäsi miettimättä asiaa sen enempää.
Moottorin kestävyystesti: Niin sitkeä!
Vaadimme pölynimureiltamme huippusuorituskykyä koko käyttöiän ajan: Miele-moottorien on todistettava kykynsä intensiivisessä kestävyystestissä, jossa niitä kytketään jatkuvasti päälle ja pois.
Ovenkarmi- ja kynnystesti: Niin tukeva!
Tosielämässä Miele-pölynimurin täytyy kestää useita ovenkarmeja ja kynnyksiä – tässä testissä niitä tulee 16 500 peräkkäin. Tässä kohtaa Mielen kotelot ja kieppupyörät todistavat kestävyytensä.
Johtokelaustesti: Niin luotettava!
Mielen virtajohdot avataan ja kelataan takaisin testilaitteessamme yli 10 000 kertaa. Vasta sitten olemme tyytyväisiä ja täysin vakuuttuneita, että kaikki toimii täydellisesti myös sinun kotonasi.
Lattiasuulaketesti: Niin kestävä!
Mielen lattiasuulakkeen on kuljettava 2 000 km erilaisilla lattiapinnoilla – siis saman verran kuin matkan Berliinistä Pariisiin ja takaisin. Prosessin aikana se ylittää matolla peitetyn kynnyksen 60 000 kertaa.
Kahvatesti: Niin jämäkkä!
Miele-pölynimureiden kahvat kuormitetaan 5 kg painolla ja nostetaan ja lasketaan sitten 120 000 kertaa. Kahvan pitää kestää jatkuva vipuvoima vahingoittumatta.
johdollisilla laitteilla keskimäärin 45 minuutin imuroinnilla viikossa enimmäisimutehoa käyttäenOminaisuudet mallikohtaisia