Testattu kestämään jopa 20 vuotta *

Mikään arkipäivä ei ole niin kova kuin Miele tuotetesti: ennen kuin Miele pölynimuri menee sarjatuotantoon, on sen läpäistävä Mielen koestuslaboratoriossa vaativa kestävyystesti.
Letkutesti: niin kestävä!
Miele imuletkuja vedetään ja väännetään laboratoriossa 120.000 kertaa 5 kg:n painolla. Voit siis huoletta vetää Miele imuria perässäsi. .
Moottorin kestotesti: niin kestävä!
Imureiltamme vaaditaan erinomaisia suorituksia ensimmäisestä viimeiseen päivään: intensiivisessä kestotestissä Mielen moottoreiden on kestettävä jatkuvaa päälle ja pois päältä kytkemistä.
Kynnys- ja törmäystesti: niin vankka!
Todellisessa elämässä Mielen pölynimurin on kestettävä monia kynnysten ylityksiä ja törmäyksiä. Tässä testissämme 16.500 kertaa peräjälkeen. Mielen runko ja täysin ympäri kääntyvät pyörät osoittavat täällä kestävyytensä.
Johdonkelaustesti: niin luotettava!
Mielen sähköjohto kelataan testeissämme yli 10.000 kertaa ulos ja sisään. Vasta sitten olemme tyytyväisiä - ja täysin varmoja, että myös käytössä kaikki toimii moitteetta.
Suulaketesti: niin kestävä!
Mielen suulakkeen täytyy selvitä yli 2.000 km matkasta erilaisilla lattiapinnoilla. Tänä aikana se ylittää 60.000 kertaa kynnyksen.
Kahvatesti: niin taipumaton!
Miele imureita nostetaan ja lasketaan 5 kg painolla 120.000 kertaa ja kahvan tulee kestää rasitustesti ongelmitta.
johdollisilla laitteilla keskimäärin 45 minuutin imuroinnilla viikossa enimmäisimutehoa käyttäenOminaisuudet mallikohtaisia