Mukavaa puhtautta

Oikea pussi? Helppoa!
Oikean pölypussin löytäminen on usein vaikeaa. Miele tekee siitä helppoa: Tunnistat oikean, alkuperäisen HyClean-pölypussin värikoodauksen ansiosta. 
Ensiluokkaista imutehoa
Hienojakoisten suodatinkerrostensa ansiosta Miele HyClean -pölypussi läpäisee ilmaa myös täyttyessään. Laite ilmoittaa, koska pölypussi on täynnä tai poistoilman suodatin on likainen. Suodattimen vaihdon jälkeen voit nauttia samasta imutehosta, puhdistustehosta ja hygieniasta kuin ensimmäisellä käyttökerralla. 
25 % enemmän imurointia yhdellä pussilla
”Erikoismateriaalin ansiosta alkuperäisiin Miele-pölypusseihin mahtuu poikkeuksellisen paljon hienojakoista pölyä.” Pölynohjaimet jakavat imuroidun pölyn tasaisesti pölypussiin, jolloin sen koko tilavuus tulee käytettyä. Tämä tarkoittaa, että kun käytät alkuperäisiä Miele-pölypusseja, niitä tarvitaan neljännes vähemmän. 
Pölytön, hygieeninen pölypussin vaihto
”Kun pölynimuri avataan, alkuperäisen Miele HyClean -pölypussin kaulus sulkeutuu automaattisesti ja lukitsee imuroidun pölyn sisäänsä.” Lisäksi suojaverkko estää pussia repeämästä imuroitaessa myös teräviä esineitä, kuten lasinsirpaleita. Näin hienojakoinen imuroitu pöly ei enää pääse karkaamaan. 
Miele pysyy ilmatiiviinä
”Huonepölyallergikoille suosittelemme HEPA-suodattimella varustettua pölynimuria.” TÜV Nord on myös suositellut allergikoille useita Miele-säiliöpölynimureita, joissa on HEPA AirClean -suodattimet. Kotelon tiivistyksen ansiosta koko laite, eikä vain poistoilman suodatin, täyttää TÜV Nordin vaatimukset, jotka tarkastetaan vuosittain. Suodatettu poistoilma on normaalia huoneilmaa puhtaampaa. Lisäksi pölypussiin jäävät myös bakteerit, allergeenit ja homeitiöt. 
Asiantuntijan ammattitaidolla
Miele tarjoaa kolme eri poistoilman suodatinvaihtoehtoa: AirClean-suodatin: Tehokas suodatus arkipäivän tarpeisiin. >99,9-prosenttinen pölynsuodatus* yhdessä HyClean-pölypussin kanssa. Active AirClean -suodatin: epämiellyttävien hajujen merkittävä vähentyminen* – ihanteellinen kotieläinten omistajille. HEPA AirClean -suodatin: Suodattaa jopa hienojakoisen pölyn ja allergeenit – ihanteellinen huonepölyallergikoille. >99,999-prosenttinen pölynsuodatus*.
Normin EN 60312-1 mukaisestiOminaisuudet ovat mallikohtaisiaOminaisuudet mallikohtaisia