Mitä ominaisuuksia pölynimurissa pitäisi olla?

Erityiset kodit ja elämäntilanteet vaativat räätälöityjä ratkaisuja. Mielen tavoitteena on täyttää siisteystarpeesi mahdollisimman hyvin. Tämän vuoksi Miele tarjoaa runsaan valikoiman pölynimureita, joissa on erikoistoimintoja.
Loistava puulattioille: Parquet
Hellävaraisen parkettisuuttimensa ansiosta Parquet& Co. sopii erityisesti puulattioiden varovaiseen puhdistukseen.
Kaikille lemmikkien ystäville: Cat& Dog
Cat& Dog -mallin turbosuutin poistaa tehokkaasti karvan ja nukan matoista. Active AirClean -suodatin taas neutraloi epämiellyttävät hajut, jolloin ne eivät pääse leviämään.
Helppoa lattianhoitoa: Mukavuutta
Tämä Miele-pölynimuri on todella helppokäyttöinen: Kaikkia tärkeitä toimintoja voidaan helposti käyttää kahvassa olevien kaukosäätimien avulla. Ja Dynamic Drive -pyörien ansiosta Miele Comfort -pölynimuri liikkuu vaivattomasti. HEPA 13 -suodatin takaa täydellisen huoneilman.
Toimii matoilla kuin unelma: Comfort Electro
Ovatko siivottavat lattiapinnat pääasiassa mattoja ja kokolattiamattoja? Silloin Miele Comfort Electro on erityisen hyvä valinta. Se on puhdistusteholtaan Mielen tehokkain pölynimuri ja varustettu erityisellä moottoroidulla SEB 236 -mattosuulakkeella. Kahvan sähköiset ohjaimet ja painikkeet takaavat huipputason käyttömukavuuden.
Ominaisuudet mallikohtaisia