Ainutlaatuiset kahvisekoitukset, hienostunut maku

Kun odotat täydellistä kahvinautintoa: sen saavuttaminen vaatii paitsi oikean valmistusmenetelmän, myös oikeanlaatuisen kahvin. Tästä syystä olemme luoneet neljä omaa kahvisekoitustamme erityisesti Mielen kahvikeskuksille. Nyt voit valmistaa kahvierikoisuutesi Espressosta Latte Macchiatoon juuri oikealla kahvityypillä.Miele kahvit valmistetaan taidolla ja hienolla intuitiolla. Perhepaahtimo käyttää erityisen korkealaatuisia, vuoristoalueella kasvavia papuja ja paahtaa pavut hellävaraisella rumpupaahtomenetelmällä. Tulos: harmoninen ja konkreettisen aromaattinen kahvi, joka luo hämmästyttävän kulinaarisen nautinnon. Kaikki kahvituotteemme ovat sertifioituja reilun kaupan ja luonnonmukaisia tuotteita* ja niitä voi tilata Mielen verkkokaupasta.
Miele Black Edition One for all
Mielen Black Edition One for All on täyteläisen hienostunut kahvi, jossa on hedelmäinen vivahde. Näin voit käyttää 100 % Arabica-sekoitusta monenlaisiin juomiin, Café Cremasta kaikentyyppisiin maitokahvierikoisuuksiin.
Miele Black Edition Café Crema
Intensiivinen nautinto: hyvän Café Crema antaa hyvän maun avautua täysin. Erikoissekoituksella, jolla on kevyt ja tasapainoinen aromi, voit luoda täyteläisen maun, jossa on kukkainen ja hedelmäinen vivahde. Ja tietysti, käyttäen 100 % Arabica-papuja.
Miele Black Edition Espresso
Tyypillinen aromi uudistettuna: Miele Espresso Black Edition -kahvista voit loihtia virkistävän ja erityisen aromaattisen Espresson. Sekoitus: intensiivinen maku, jossa häivähdys maustettua suklaata – luotu Robusta- ja Arabica-pavuista.
Miele Black Edition Decaf
Mielen Black Edition Decafin avulla voit nauttia kaikentyyppisistä korkealaatuisista kahveista, ilman kofeiinia. Kahvisekoituksesta on poistettu kofeiini erityisen hellävaraisesti käyttäen orgaanista erikoisprosessia. Maku säilyy – maistat 100 % Arabican, sertifioidun reilun kaupan ja luonnonmukaisuuden* kuten kaikissa kahvityypeissämme.
DE-ÖKO-001, EU:n ulkopuolinen maatalousOminaisuudet mallikohtaisia