Etkö voi olla kaikkialla samaan aikaan?

Kaikki silmäyksellä – kotona tai tien päällä*
Haluatko tietää laitteesi tilan yhdellä silmäyksellä? Ei ongelmaa: Miele@mobile-apilla tämä voidaan tehdä käteväsi joko kotona tai poissa kotoa. Näet laitteidesi tilan koska tahansa: älypuhelimesi kertoo, onko sinulla riittävästi aikaa ottaa pyykit pois koneesta ennen kuin sinun on lähdettävä.
Miele@mobile-sovellus*
Miele@mobile-sovellus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kaikkien verkkoon yhdistettyjen Miele-kodinkoneiden nopean ja kätevän ohjaamisen älypuhelimella tai tabletilla. Pääset koska tahansa pesukoneesi, jääkaappisi tai uunisi tietoihin, esimerkkisi tilatietoihin tai toimintojen valintaan.
Näet muun muassa tiedot valitusta ohjelmasta, toimintatilasta tai ohjelman jäljellä olevan toiminta-ajan. Miele@home-sovellus kertoo esimerkiksi, kuinka pitkään paistin on vielä kypsyttävä uunissa. Saat myös ohjeita (jopa älykelloosi) tilanteissa, joissa sinulta vaaditaan toimia – esimerkiksi silloin, kun astianpesukoneen ohjelma on loppunut tai jääkaapin ovi on jäänyt auki. Turvallisuuteen liittyvät toiminnot – esimerkiksi keittotason kytkeminen päälle ja pois – eivät tietenkään ole mahdollisia. Useat muut älypuhelinsovellusten ominaisuudet, kuten aputoiminto, riippuvat sovellukseen liitetyistä Miele-laitteista.
Helppo ladata app storesta
Sinun on ladattava ilmainen appi mobiililaitteeseen (vähimmäisvaatimus: Android 4.4+ / iOS 9+), hyväksyttävä käyttöehdot ja tietosuojailmoitus sekä avattava henkilökohtainen käyttäjätili. Tarvitset myös langattoman Internet-yhteyden tiedonsiirtoa varten.
Apple App Store
Google Play
Kaikki yhdellä silmäyksellä
"Olen usein matkoilla. On rauhoittavaa tietää, että voin käyttää kodinkoneitani älypuhelimella."
Mobiiliversio saatavilla (vähimmäisvaatimus Android 4.4+ ja iOS 9+)Ominaisuudet mallikohtaisia