Haluatko elää lomamuistot uudelleen?

Innoitusta ruoanlaittoon ja leivontaan
Millä reseptillä voisimme palauttaa lomamuistot mieleesi? Kun haluat uusia ruoanlaitto- ja leivontaideoita ja vinkkejä, Miele@mobile-älypuhelinapin reseptitoiminto on juuri sinulle: sieltä voit nopeasti löytää oikean reseptin erikoistilaisuuteesi tai innostua muuttamaan keskivertopäivän aivan erityiseksi päiväksi. Näin voit lisätä uusia reseptejä tavalliseen ruokalistaasi aivan spontaanisti ja kokeilla ruoanlaittoon liittyvät trendejä tai löytää vuodenaikaan sopivan reseptin.
Mielen Kitchen Stories -kumppani
Menestyksekkäällä "Kitchen Stories" -ruoanlaiton älypuhelinsovelluksella luovaa ja helppoa ruoanlaittoa – paljon reseptejä, kuvaavia videoita ja vinkkejä. Miele on kumppanisi ja auttaa Kitchen Stories'n avulla sinua luomaan henkilökohtaisia ruoanlaittoelämyksiä.
Opasvideoita ruokien helppoa valmistamista varten
Sinun ei tarvitse erikseen hakea erityisiä valmistusmenetelmiä tai jokaista vaihetta, kun toteutat reseptiä – integroitu opasvideo näyttää ja selittää vinkkejä kokemattomille ja kokeneille kokeille helposti ymmärrettävällä tavalla. Esimerkiksi miten kuoria ja paloitella sipuli taitavasti tai kuinka ruskistaa kampasimpukat täydellisesti.
Jos pidät tietystä annoksesta, tallenna se suosikkiohjelmaksi. Tai koosta henkilökohtainen ostoslista tiettyä reseptiä varten.
"Resepti oli erinomainen. Ja valmistaminen oli niin helppoa."
Ominaisuudet mallikohtaisia