Kaikki yhdellä silmäyksellä – ilman älypuhelinta?

Kodinkoneiden ääniohjaus
Haluatko ohjata kodinkoneitasi joutumatta pitämään älypuhelinta kädessäsi? Amazon Echo - ja Alexa Voice Service -palveluiden avulla voit omaa ääntä käyttämällä tarkistaa laitteidesi tilan tai kysyä tietoja esimerkiksi oikeasta pyykinpesuohjelmasta.
Älykäs tekniikka, intuitiivinen käyttö
Uusi puheohjausominaisuus tekee monitoimitehtävistä vaivatonta. Voit leikkiä lasten kanssa ja pitää samanaikaisesti kaikki kotitaloutesi asiat hallinnassa: “Alexa, kysy Mieleltä, jäikö pakastimen ovi auki”. Käytitpä pesukonetta tai höyryuunia, voit Alexa Voice Service -palvelulla tarkistaa laitteiden tilan tai peruuttaa ohjelmia. Liesituuletinkin voi olla täysin ääniohjattu: “Alexa, pyydä Mieleä säätämään liesituulettimen teho kakkoselle.”
Mikä on Amazon Alexa?
Amazon Echo liittyy pilvipohjaiseen Alexa Voice Service -palveluun. Sillä voit toistaa musiikkia, soittaa puheluita, asettaa hälytyksiä ja ajastimia, katsella kalenteria, säätietoja, liikennetiedotteita tai urheilutuloksia, esittää kysymyksiä, hallita tehtäväluetteloita tai ostoslistoja, käyttää yhteensopivia älykkäitä kodinkoneita kuten Miele@home -laitteita, ja tehdä paljon muutakin. Kysy pois.
Liitä Alexa Miele@home-toimintoon 3 vaiheessa
Vaihe 1: Liitä kodinkoneesi –
Vaihe 2: Liitä Alexa käyttäjätiliisi –
“Elämän arvokkaat hetket keskeytyvät usein arkisten tekemisten takia. Ääniohjauksella voin hallita päivittäistä elämää – mutta samalla keskittyä asioihin, jotka todella ovat tärkeitä!”
Ominaisuudet mallikohtaisia