Ei aikaa tärkeisiin asioihin elämässä?

Rajoittamaton pääsy ohjaussovelluksella
Scout RX2:ta on kätevä käyttää älypuhelimella tai tabletilla, olitpa kotona tai poissa. Miele Scout RX2 -sovellus* välittää kaikki tärkeät tiedot ja näyttää olennaiset ohjausvaihtoehdot yhdellä silmäyksellä.
Tilanäyttö ja ajastin
Tervetulotoivotusnäyttö antaa sinulle kaikki tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä, esim. missä tilassa Scout RX2 on juuri tällä hetkellä ja milloin se aloittaa seuraavan puhdistuskerran. Vain kahdella napsautuksella voit valita puhdistustilan ja käynnistää robotti-imurin välittömästi.
Koti-sijainnin kartoitus
Scout RX2 liikkuu järjestelmällisesti huoneiden läpi ja luo kartan puhdistettavasta tilasta. Näin voit seurata, missä Scout RX2 on milläkin hetkellä ja selvittää, mitkä alueet on jo puhdistettu.
Home Vision**
Home Vision -toiminnon kautta Scout RX2:n ottamat kuvat voidaan välittää mobiililaitteelle. Näin voit missä tahansa seurata, mitä tapahtuu omien seiniesi sisällä. Kamerakuvia ei tallenneta videovirtauksena, vaan ne siirretään yksitellen reaaliaikaisesti. Turvallisuus on aina etusijalla: siksi kuvansiirto on salattu. Tiedot lähetetään salatussa muodossa ja puretaan mobiililaitteessa vasta vastaanoton jälkeen.
Älypuhelinsovellus saatavilla (vähimmäisvaatimus Android 4.2+ ja iOS 9+).Lähetyksen laatu riippuu kotisi internet-yhteyden ja mobiililaitteen nopeudesta.mallikohtainenOminaisuudet mallikohtaisia