Mielen laitteiden koot

Pieniin asennusaukkoihin 
Tämä malli sopii asennusaukkoihin, joiden korkeus on 45 cm ja leveys 60 cm. Kätevä ratkaisu silloin, kun tila on kortilla – tai jos tarvitset vain pienen uunin ja käytät yli jäävän tilan mieluummin johonkin muuhun. Vaihtoehtoisesti voit asentaa uunin yhteyteen Gourmet-lämpölaatikon, mikä on erityisen tehokas tapa hyödyntää 60 cm:n sijoitusaukko. 49 litran uunitilassa on kolme kannatintasoa, jotka tarjoavat lukuisia käyttömahdollisuuksia. 
Enemmän vaihtoehtoja 
Enemmän käyttövaihtoehtoja, entistä kätevämmin: 5 kannatintasoa ja 76 litran uunitila tarjoavat reilusti tilaa luovalle ruoanvalmistukselle. Vielä enemmän valinnanvaraa saat, kun hankin 55 cm leveän uunin, joiden alla on astioiden lämmitykseen soveltuva laatikko. Tällöin kokonaiskorkeudeksi tulee 76 cm. 
Perinteinen vaihtoehto 
Vakiomallinen, muttei silti tylsä: perinteinen vaihtoehtomme on 60 cm leveä ja 60 cm korkea uuni. 5 kannatintasoa ja 76 litran uunitila tarjoavat reilusti tilaa kaikenlaiseen käyttöön. 
Erittäin suuri uunitila 
Kun tilasta ei ole puutetta? 90 cm leveissä uuneissamme paistat helposti kokonaisen joulukinkun tai monta paistia samalla kertaa. Niissä on kolme kannatintasoa ja 90 litran uunitila, jotta voit päästää luovuutesi valloilleen. Asennukseen tarvitaan 48 cm korkea aukko. 
Ominaisuudet mallikohtaisia