Tehokasta tekniikkaa keittiöösi

Hormiin poistava
Hormiin poistavat Range-liesituulettimet vetävät ruoanlaitosta syntyvät höyryt sisään, poistavat rasvahiukkasia ja imevät hajuja. Hormiin poistava liesituuletin on suunniteltu poistamaan ilmaa ruoanlaiton aikana keittiöstä suoraan ulos. Nämä mallit kanavoidaan ulkoseinässä olevan ilma-aukon läpi, ja ne vaativat myös riittävästi raikasta ilmaa riittävän ilmanvaihdon varmistamiseksi.
Huonetilaan palauttava
Huonetilaan palauttavat Range-liesituulettimet poistavat ruoanlaitossa syntyvästä höyrystä rasvahiukkasia ja hajuja metallisuodattimen avulla. Puhdas ilma palautetaan takaisin huoneeseen hajuja neutraloivien hiilisuodattimien kautta; ilma kiertää huoneen sisällä. Huonetilaan palauttavia tuulettimia ei tarvitse kanavoida ulkoseinässä olevan ilma-aukon tai hormiputken kautta, jolloin niiden asennus on helpompaa. Tämä tekniikka on joissakin asuintiloissa ainoa vaihtoehto. 
Puhallinyksikkövaihtoehdot
Mielen Range-liesituulettimissa on oltava tehokas sisäänrakennettu moottori ja ulkoinen moottori, jotta ne toimisivat asianmukaisesti ja tehokkaasti. Mielen Range-liesituulettimien moottoreita on saatavilla 30, 36, tai 48 tuuman laitteille joko teholla 700 m³/h tai 1 100 m³/h, ja ne myydään erikseen. 
Ominaisuudet mallikohtaisia