Ruoanlaitto on rakkautta

Aus Liebe gekocht

Ruoanlaitto on rakkautta

Haluatko järjestää ihastuttavan illan kahdelle? Yksinkertaisilla mutta hienostuneilla resepteillä mikään ei voi estää rentouttavaa illallista.

Myös muutkin kuin suuret ajattelijat voivat todeta, miksi päivittäiset askareet ovat vaivannäön arvoisia. Kyse on suurista juhlahetkistä, joita ei tule ihan joka päivä. Askareet on tehty, valot on himmennetty, innokas odotuksen tunnelma valtaa sinut herkullisten tuoksujen leijuessa ilmassa. Seuraavat pari tuntia voit rentoutua täydellisesti ja nauttia tunnelmasta.

On ikävää, että tällaiset hetket ovat nykyään aivan liian harvinaisia. Ja nyt hyvät uutiset: voit järjestää tällaisia hetkiä koska tahansa itse – ja osoittaa niillä rakkaillesi, kuinka paljon heistä todella välität. Voit yllättää heidät hienostuneella ja juhlavalla aterialla.

Intiimi illallinen kahdelle on parhaita lahjoja, jotka voit antaa kumppanillesi – ja itsellesi. Silloin teillä on aikaa toisillenne ja aikaa hemmotteluun – muutaman tunnin ajan kyse on vain teistä kahdesta, eivätkä päivittäiset askareet vaivaa.

Jos aloit haaveilla juhlavasta illallisesta kahdelle: kermainen avokado-korianterikeitto ja rapuwontonit, kirvelillä maustettu savulohi, tattaripihvit ja lammasvartaat sekä vadelmaclafoutis maistuvat juuri niin upeilta kuin näyttävätkin, ja niiden valmistus on verrattain helppoa. Annokset ovat kahdelle, kuten odottaa saattoi.

Nauttikaa ateriasta! Ja hyvästä seurasta!

Teksti: Hans Kantereit