Suuri Cashback-kampanja

Osta uusi Miele 15.9.- 15.11.2023 välisenä aikana ja saat 200 € suoraan takaisin tilillesi

Laadukkaisiin Miele kodinkoneisiin kannattaa investoida - niin ympäristön kuin oman lompakonkin kannalta! Juuri nyt valituista kodinkoneista on saatavilla lisätarjouksia. Miele antaa sinulle 200 € rahaa takaisin, jos ostat Miele TwinDos-pyykinpesukoneen, kuivaavan pyykinpesukoneen, AutoDos-astianpesukoneen tai uunin.

Voit asioida missä tahansa valtuutetussa Miele-jälleenmyyjäliikkeessä kampanja-aikana 15.9.-15.11.2023. Rahapalautuksen lunastamiseksi sinun tarvitsee vain rekisteröidä tuote alla olevan linkin kautta viimeistään 31. joulukuuta 2023.

Kampanjaan kuuluvat kaikki Miele TwinDos-järjestelmällä varustetut pyykinpesukoneet ja kuivaavat pyykinpesukoneet, AutoDos-toiminnollla varustetut astianpesukoneet ja kaikki uunimallit.

Katso kampanjan ehdot alta.

Mielen Cashback-kampanjan ehdot

Osta uusi Miele TwinDos ‑pyykinpesukone, Miele AutoDos -astianpesukone tai Miele-uuni 15.9.–15.11.2023 välisenä aikana, niin saat kustakin tuotteesta 200 euroa käteispalautusta.

Käteispalautuksen saaminen edellyttää, että rekisteröit ostamasi uuden kampanjaan kuuluvan Miele kodinkoneen lataamalla ostokuitin/laskun Mielen verkkosivuille osoitteeseen Miele.fi viimeistään 31.12.2023.

Voit ostaa Miele-kodinkoneen joko verkkokaupasta tai minkä tahansa valtuutetun suomalaisen jälleenmyyjän myymälästä. Voit ostaa kodinkoneen myös suoraan Mielen verkkokaupasta osoitteesta Miele.fi tai Miele Experience Centeristä.  Kaikki jälleenmyyjät löydät tästä: LINKKI

Kun olet rekisteröinyt kodinkoneesi, saat sähköpostiviestin, jossa vahvistetaan, että Cash-Back-käteispalautus on aktivoitu. Vaikka ostaisit uuden kodinkoneesi Miele Experience Centeristä, se täytyy silti rekisteröidä Mielen verkkosivuilla osoitteessa Miele.fi, jotta voit saada siitä käteispalautusta. Maksun suorittaminen voi kestää jopa 4 viikkoa, eikä rahanpalautusta suoriteta, jos tuote palautetaan sallitun palautusajan puitteissa. Jos kampanjaan kuuluva kodinkone palautetaan jälleenmyyjäliikkeeseen, on kyseisen laitteen ostaja myös velvollinen palauttamaan Mieleltä saadun rahapalautuksen takaisin Mielelle.

Kampanja koskee kaikkia Miele TwinDos ‑pyykinpesukoneita, kaikkia Miele AutoDos ‑astianpesukoneita sekä kaikkia Miele-uuneja.

Cashback-käteispalautuksen saaminen edellyttää, että olet yli 18-vuotias ja että asuinpaikkasi on Suomessa.

Kampanja ei ole voimassa Färsaarilla, Islannissa tai Grönlannissa. Cashback-kampanja on voimassa vain yksityisasiakkaille. Kampanjan piirin ei kuulu projektimyynti tai mikään business to business -myynti. Myöskään mitkään asuntorakennushankkeiden yhteydessä myydyt tai outlet-tuotteet eivät oikeuta käteispalautukseen.

Kampanjaan osallistuminen edellyttää kampanjan sääntöjen hyväksymistä.

Kun rekisteröit kodinkoneesi, sinun on ladattava ostokuitti/lasku, josta käyvät ilmi vähintään seuraavat tiedot: ostopäivä, myyjän nimi ja tuotteen nimi. Myös tuotteen sarjanumero on rekisteröitävä verkossa tässä: LINKKI

Miele pidättää oikeuden tarkistaa rekisteröinnit varmistaakseen, että kampanjaehtoja on noudatettu, ja pyytääkseen lisätietoja ja tarvittavia asiakirjoja. Miele pidättää myös oikeuden poistaa rekisteröinnin, mikäli se epäilee, että cashback-kampanjaa on käytetty väärin.

Tietosuoja

Lue lisää kuinka käsittelemme henkilötietojasi  LINKKI

 

Sivun alkuun