Collette Dinnigan

Collette Dinnigan Picture Alliance

Muotisuunnittelija Collette Dinnigan on kuuluisa kauniista, hillityistä ja laadukkaista luomuksistaan. Australialainen suunnittelija on ollut Australian Mielen brändilähettiläs vuoden 2015 alusta saakka.

Collette Dinnigan muutti lapsena vanhempiensa kanssa Etelä-Afrikasta Uuteen-Seelantiin. Hän suoritti tutkinnon muotisuunnittelussa ennen siirtymistään Sydneyhyn työskentelemään Australian Broadcasting Corporationin ABC:n puvustusosastolla.

Hän perusti oman, menestyksekkään muotimerkkinsä vuonna 1990, ja vuonna 1995 hänestä tuli ensimmäinen australialainen suunnittelija, joka kutsuttiin esittelemään valmisvaatemallistonsa Pariisin muotiviikoilla. Dinniganin eksklusiivinen Wild Hearts -alusvaatekokoelma julkistettiin vuonna 2001 brittiläisen Marks & Spencerin mallistossa. Tätä seurasivat lukuisat projektit, kuten lastenmuotimallisto sekä yhteistyö Australian kansallisbaletin kanssa sen 50-vuotisjuhlallisuuksissa. Useita palkintoja saaneella muotisuunnittelijalla oli syyskuussa 2015 kunnia järjestää oma näyttely Sydneyn taideteollisuusmuseossa nimellä Collette Dinnigan: Unlaced.

Hänen yhteistyönsä Mielen kanssa alkoi uuden Total Laundry Care Solution -malliston julkistuksesta. Mallistoon kuluu W1-pesukone, T1-kuivausrumpu ja FashionMaster-höyrysilitysjärjestelmä sekä niiden lisätarvikkeet. Collette Dinnigan on täydellinen lähettiläs W1- ja T1-mallistoille niin maineikkaana huippuluokan alusvaatteiden sekä upeiden morsius- ja iltapukujen suunnittelijana kuin työssäkäyvänä äitinä. Mielen kokonaisvaltaisen pyykinhoitojärjestelmän ansiosta nyt on mahdollista pestä ja hoitaa jopa kaikkein herkimmät ja hellävaraisinta pesua edellyttävät vaatteet helposti, nopeasti ja tehokkaasti myös kotona.