CulinArt Gourmet

CulinArt Gourmet -kampanja

Saavuta täydellisyys ruoanlaitossa.

Ostaessasi Miele CulinArt Gourmet -kampanjaan kuuluvan uunin, saat lunastaa Miele Gourmet-uunipannun veloituksetta etukupongilla.

Lunasta etu

Kohokohdat

KosteuspaistoPlus – täydellinen ohjelma kaikentyyppiselle ruualle

Kiertoilma plus- ja ylä-alalämpö-toimintojen yhdistäminen kosteutukseen antaa täydellisen leivonta- ja paistamistuloksen. Lihasta tulee mureaa, mehukasta ja herkullisen ruskistunutta, kun taas leipä ja sämpylät ovat kuin suoraan leipomosta. Kosteuspaisto-toiminnon kosteusjaksot voidaan ohjelmoida, mikä parantaa käyttömukavuutta entisestään. Kosteuspaisto on käytössä myös monissa automaattiohjelmissa.

Yli 20 automaattiohjelmaa – stressitöntä kokkausta ja parhaat leivontatulokset takuulla

Valmista täydellinen paisti tai leivo kakut ja leivät täysin automaattisesti yli 20 automaattiohjelmalla. Sinun ei tarvitse erikseen valita toimintatapaa, säätää lämpötilaa tai kestoa. Valitse vain haluamasi ruokalaji ja kypsyys - uuni hoitaa loput.

PerfectClean* - ainutlaatuinen tarttumaton pinta

Uunitilan pinnoilla ja pellinkannattimilla on huippuluokan tarttumattomat ominaisuudet. Edut: Ruoka ei tartu. Todella helppo puhdistaa.

Pyrolyysipuhdistus* - nauti vaivattomuudesta

Uunin pyrolyysipuhdistus on automaattinen prosessi, jossa ruokajäämät hiilletään tuhkaksi hyvin korkeassa lämpötilassa. Työlästä puhdistusta ja hankaavia puhdistusaineita ei enää tarvita. Pyrolyysipuhdistus hiiltää kaikki ruokajäämät tuhkaksi, joka voidaan pyyhkiä helposti uunin pinnoilta niin ettei siitä jää jälkeäkään. Energiankulutuksen periaate: Niin paljon kuin tarvitaan, mutta mahdollisimman vähän.

PyroFit*

PyroFit-pyrolyysipuhdistus puhdistaa sivukannattimet, ritilät ja FlexiClip-kannattimet kiiltävän puhtaiksi.

*) Mallikohtainen ominaisuus.

Lisävarusteet

Tarjolla vain rajoitetun ajan – sisältää etukupongin, jolla saa lunastettua Miele Gourmet-uunipannun 249 €!

Gourmet-uunipanu - suunniteltu erityisesti Miele-uuniasi varten.

Erinomainen valinta ruskistamiseen, gratinointiin, leivontaan ja muuhun kokkaukseen! Saavuta helposti täydelliset tulokset!

Sopii täydellisesti Miele CulinArt Gourmet -uunin kannattimiin tai Miele FlexiClip -ulosvedettäviin kannattimiin. Sopii käytettäväksi kaikenlaisilla keittotasoilla - myös induktiolla.

Tutustu tuotteeseen

Rei'itetty leivinpelti – täydellinen leivontaan

Mielen rei'itetty gourmet-leivinpelti sopii erinomaisesti paistamiseen kosteuspaistolla. Tarkkaan suunniteltu rei'itys mahdollistaa täydellisen tasaisen lämmön jakautumisen. Leivinpelti on erityisen helppo puhdistaa PerfectClean -pinnoitteen ansiosta. 

Tutustu tuotteeseen

FlexiClip -teleskooppikannattimet – ergonomiset, turvalliset ja täysin ulostulevat

Mielen täysin ulostulevat FlexiClip-teleskooppikannattimet mahdollistavat uunin joustavan ja mukautetun käytön. Teleskooppisten kannattimien ansiosta uunipellit, ritilät sekä Gourmet-uunivuoat saadaan kokonaan ulos uunista. Voidaan käyttää samanaikaisesti monella uunin tasolla.

Tutustu tuotteisiin

Käyttöehdot

  • Kampanja koskee vain Miele CulinArt Gourmet -uunin ostaneita kuluttajia.
  • Kampanjakuponki tulee uunipaketin mukana.
  • Etukuponki on voimassa 31.5.2019 saakka.
  • Etu voidaan lunastaa ainoastaan Mielen Online shopista.
  • Ei käteismaksua.
  • Edun arvo 249,00€.
  • Yksi etukuponki per asiakas.
  • Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin.
  • Etukupongin myyminen eteenpäin on kiellettyä.
  • Kampanja koskee Mielen mallia: H 6167 BP CS Teräs

Kampanja-aika

Kampanja on voimassa 31.5.2019 saakka.