Kulttuurinen koti Thaimaassa, iso nimi New Yorkin ja Berliinin ravintolamaailmassa: Dalad Kambhu on todellinen inspiraation lähde. Hän aloitti mallina ja sai sitten nimeä kokkina. Visionsa ja myötätuntonsa avulla hän on ilman perinteistä ravintola-alan koulutusta saavuttanut alan korkeimman mahdollisen tunnustuksen, Michelin-tähden.
Apuna ruoanvalmistuksessa
“Toivon, että yhä useammat naiset saavuttaisivat saman, minkä minä.”
Daladin tarina
Hän korostaa, ettei hänen elämäntarinansa ole mallista kokiksi ‑tarina, vaan pikemminkin tarina naisesta, joka ei koskaan luovuttanut. Intohimo oppimiseen, kokeiluun ja kertaamiseen on vienyt hänet luovuuden huipulle ja maailmankuuluksi kokiksi.
Uraauurtava visio
Tavoitteena ruoan valmistus mahdollisimman vähällä ruokahävikillä
Dalad on vannoutunut tavoittelemaan intohimoaan mahdollisimman kestävällä tavalla. Hän jakaa usein vinkkejä keinoista vähentää ruokahävikkiä ja siitä, miten tuoreet ainekset saadaan säilymään pitempään. Uusien välipala- ja säilytysrutiinien kehittäminen on merkittävä askel, mutta Dalad menee vielä pitemmälle. Hän päätti ryhtyä yhteistyöhön Mielen kanssa, koska meitä yhdisti sitoutuminen kestävään kehitykseen, mikä näkyy meille rakkaissa teknologioissa, kuten jääkaappien PerfectFresh-laatikoissa, jotka säilyttävät ruoan tuoreena pitempään, ja uunien vakumoidun ruoan kypsennykseen tarkoitetussa sous-vide-toiminnossa.
“Toivon muuttavani ajattelutapoja. Että ihmiset valmistaisivat perunankuoret välipaloiksi, pakastaisivat leipäviipaleet, haluan, että nämä asiat tulevat mieleen ensimmäisinä, ennen kuin harkitsemme ruoakien heittämistä pois.”
Flow päällä
Daladista voi helposti saada hiljaisen ja varautuneen ensivaikutelman. Älä anna sen pettää. Hän on todellinen voimahahmo maailman eliittikokkien joukossa, ja hän vaatii paljon niin itseltään kuin laitteilta, jotka ovat ansainneet kunnian saada paikan hänen keittiössään.
Pohtiessaan, mitä laitetta kokeilisi ensin, hän päätyi luonnollisesti TwoInOne-keittotasoon. Vaikuttavan tehonsa ja automaattisen höyrynpoistonsa ansiosta se antaa hänelle juuri niin paljon tehoa ja valtaa ohjata sitä, kuin hän haluaa. PowerFlex XL ‑ominaisuus kiehauttaa veden nopeasti ja keittotasolle mahtuu kerrallaan neljä isoa pataa tai pannua, mikä tarjoaa riittävästi nopeutta ja joustoa, jotta hän voi saavuttaa luovuuden huippunsa.
Dalad vahvistaa mielellään, että TwoInOne tarjoaa hetkessä tehoa, jota voi myös ohjata hetkessä. Se on laite, jonka avulla saa aidon flow'n päälle.
“Olen asunut kymmenen vuotta kaupungissa, joka ei koskaan nuku. Siksi haluan työskennellä nopeasti ja raivokkaasti.”
Sinun vuorosi?
Paikoillenne, valmiit, kokatkaa!
Lue lisää tarinoita
Helena Rizzo
Tämä uskomattoman lahjakas ja kekseliäs brasilialainen kokki näkee tarinoita kohtaamissaan raaka-aineissa.
Azuma Makoto
Tämä maailmankuulu japanilainen kukkataiteilija inspiroi kokkejamme tavoittelemaan luovuutensa huippua.
Kyle Connaughton
Kolmen Michelin-tähden kokki ja kalifornialaisen SingleThread Farm ravintolan ja majatalon omistaja omistautuu raaka-aineiden hoivaamiseen pellolta pöytään.