Kulttuurinen koti Thaimaassa, iso nimi New Yorkin ja Berliinin ravintolamaailmassa: Dalad Kambhu on todellinen inspiraation lähde. Hän aloitti mallina ja sai sitten nimeä kokkina. Visionsa ja myötätuntonsa avulla hän on ilman perinteistä ravintola-alan koulutusta saavuttanut alan korkeimman mahdollisen tunnustuksen, Michelin-tähden.

Apuna ruoanvalmistuksessa

Edistyksellinen ruoanvalmistus

Dialog-uuni

Älykäs ruoanvalmistus

TwoInOne

Parannetut ominaisuudet

Uuni

“Toivon, että yhä useammat naiset saavuttaisivat saman, minkä minä.”

Dalad Kambhu kertoo, miltä tuntuu olla ainoa nainen, jolle myönnettiin Michelin-tähti vuonna 2019

Daladin tarina

Hän korostaa, ettei hänen elämäntarinansa ole mallista kokiksi ‑tarina, vaan pikemminkin tarina naisesta, joka ei koskaan luovuttanut. Intohimo oppimiseen, kokeiluun ja kertaamiseen on vienyt hänet luovuuden huipulle ja maailmankuuluksi kokiksi.

 

        

Uraauurtava visio

Tavoitteena ruoan valmistus mahdollisimman vähällä ruokahävikillä

Dalad on vannoutunut tavoittelemaan intohimoaan mahdollisimman kestävällä tavalla. Hän jakaa usein vinkkejä keinoista vähentää ruokahävikkiä ja siitä, miten tuoreet ainekset saadaan säilymään pitempään. Uusien välipala- ja säilytysrutiinien kehittäminen on merkittävä askel, mutta Dalad menee vielä pitemmälle. Hän päätti ryhtyä yhteistyöhön Mielen kanssa, koska meitä yhdisti sitoutuminen kestävään kehitykseen, mikä näkyy meille rakkaissa teknologioissa, kuten jääkaappien PerfectFresh-laatikoissa, jotka säilyttävät ruoan tuoreena pitempään, ja uunien vakumoidun ruoan kypsennykseen tarkoitetussa sous-vide-toiminnossa.

“Toivon muuttavani ajattelutapoja. Että ihmiset valmistaisivat perunankuoret välipaloiksi, pakastaisivat leipäviipaleet, haluan, että nämä asiat tulevat mieleen ensimmäisinä, ennen kuin harkitsemme ruoakien heittämistä pois.”

 

         

 

Flow päällä

Daladista voi helposti saada hiljaisen ja varautuneen ensivaikutelman. Älä anna sen pettää. Hän on todellinen voimahahmo maailman eliittikokkien joukossa, ja hän vaatii paljon niin itseltään kuin laitteilta, jotka ovat ansainneet kunnian saada paikan hänen keittiössään.

Pohtiessaan, mitä laitetta kokeilisi ensin, hän päätyi luonnollisesti TwoInOne-keittotasoon. Vaikuttavan tehonsa ja automaattisen höyrynpoistonsa ansiosta se antaa hänelle juuri niin paljon tehoa ja valtaa ohjata sitä, kuin hän haluaa. PowerFlex XL ‑ominaisuus kiehauttaa veden nopeasti ja keittotasolle mahtuu kerrallaan neljä isoa pataa tai pannua, mikä tarjoaa riittävästi nopeutta ja joustoa, jotta hän voi saavuttaa luovuuden huippunsa.

Dalad vahvistaa mielellään, että TwoInOne tarjoaa hetkessä tehoa, jota voi myös ohjata hetkessä. Se on laite, jonka avulla saa aidon flow'n päälle.

 

“Olen asunut kymmenen vuotta kaupungissa, joka ei koskaan nuku. Siksi haluan työskennellä nopeasti ja raivokkaasti.”

 

Sinun vuorosi?

Paikoillenne, valmiit, kokatkaa!

Lue lisää tarinoita

Helena Rizzo

Tämä uskomattoman lahjakas ja kekseliäs brasilialainen kokki näkee tarinoita kohtaamissaan raaka-aineissa.

Gaggan Anand

Vuosina 2015–2018 Aasian paras ravintola -kisan voittanut Anand yrittää aina saada uutta rytmiä annoksiinsa.

Azuma Makoto

Tämä maailmankuulu japanilainen kukkataiteilija inspiroi kokkejamme tavoittelemaan luovuutensa huippua.

Kyle Connaughton

Kolmen Michelin-tähden kokki ja kalifornialaisen SingleThread Farm ravintolan ja majatalon omistaja omistautuu raaka-aineiden hoivaamiseen pellolta pöytään.

Tutustu uuteen ruoanvalmistuslaitteiden maailmaan, sen Generation 7000 ‑uuneihin, induktiokeittotasoihin, kahvikeskuksiin ja muihin laitteisiin.

Miele. Laatua, aikaansa edellä

Sivun alkuun