Mitä tarkoittaa, kun joku sanoo “Se on tyypillistä Gaggania!”? Se tarkoittaa, että Gaggan Anand on keittiössä, tekemässä ihmeitä. Hän on voittanut “Aasian paras ravintola” -palkinnon vuosina 2015–2018 ja ruoanvalmistus on hänelle yhtä kuin elämä. Ja hän elää saavuttaakseen luovuutensa huipun ja jakaakseen sen tulokset muiden kanssa.

Apuna ruoanvalmistuksessa

Edistyksellinen ruoanvalmistus

Dialog-uuni

Älykäs ruoanvalmistus

Induktiokeittotaso

Parannetut ominaisuudet

Uuni

“Kun kehitämme ruoka-annoksia, emme noudata mitään tiettyä luomisprosessia. Meillä ei ole mitään sääntöjä.”

Gaggan Anand, Aasian paras ravintola 2015-2018

Bangkokin kuuluisan “Gaggan”-ravintolan omistaja saa inspiraationsa kaikkialta, erityisesti musiikista. Gaggan rakastaa rock-musiikkia ja on itsekin rumpali. Se selittääkin, miksi kaikissa hänen ruoka-annoksissaan on niin ainutlaatuinen flow ja rytmi.

 

     

Löydä luovuutesi huippu

“Meille kokeille on vuosikymmenten ajan saneltu, mitä pitää tehdä. Nykypäivän maailma on edistyksellisempi, modernimpi: nyt voimme lopultakin kokeilla epätavallisia ratkaisuja ja yhdistellä makuja, raaka-aineita ja ruokakulttuureja, miten vain haluamme.”

Gaggan on aina kirjoittanut omat sääntönsä. Oivallettuaan, ettei pystyisi toteuttamaan itseään muiden ravintoloissa, hän avasi oman. Siitä lähtien menestys on seurannut toistaan. Hänen luovuudellaan ei ole mitään rajoja, hän ei halua pidätellä tiimiään tai vieraitaan – jokainen työntekijä saa tarjota ideoitaan ja vieraat eivät joudu “Gagganissa” noudattamaan mitään etikettiä. Hän vain haluaa, että jokainen pääsee testaamaan omaa luovuuttaan ja makuaan.

 

Kokki kohtaa taiteilijan

Gaggan ja Azuma-san

Azuma Makoton jääveistokset tekivät Gagganiin suuren vaikutuksen, koska ne olivat osoitus siitä, että taiteilija kykenee luomaan jotain ennennäkemätöntä. Hän tiesi heti löytäneensä luovan kumppanin, jonka kanssa hän voisi tehdä luontevasti yhteistyötä ja saavuttaa jotain mahdotonta.

 

 

Tehdään mahdottomasta totta – Dialog-uunilla

“Me kokit olemme taikureita, mutta emme pärjää ilman oikeita taikakaluja” – ja Gagganin tapauksessa tuo taikakalu on Dialog-uuni. Azuman jääveistosten inspiroimana hän kehitti annoksen, joka leikittelee sekä jäällä että tulella. Tulos? Toiselta puolelta kypsä, toiselta puolelta täysin raaka ja jäätelöllä täytetty ravun jalka kertoo paitsi hänen luovuudestaan, myös laitteen ainutlaatuisista ominaisuuksista.

Vaikka Gagganilla on käytössään tämä uusi teknologia, hän halusi heittää sekaan ripauksen omaa kulttuuriperintöään. Toinen puoli curryllä maustetusta ravunjalasta kypsennettiin. Toinen puoli kiedottiin folioon, jossa se ei Dialog-uunin teknologian ansiosta kypsynyt, ja jäätelö, jota hän laittoi sen sisään, ei sulanut!

“Teknologian ansiosta voimme jopa kilpailla jumalien kanssa. Kun saat käyttää työkaluja, jotka edustavat laatua, aikaansa edellä.”

 

Sinun vuorosi?

Paikoillenne, valmiit, kokatkaa!

Lue lisää tarinoita

Kyle Connaughton

Kolmen Michelin-tähden kokki ja kalifornialaisen SingleThread Farm ravintolan ja majatalon omistaja omistautuu raaka-aineiden hoivaamiseen pellolta pöytään.

Helena Rizzo

Tämä uskomattoman lahjakas ja kekseliäs brasilialainen kokki, näkee tarinoita kohtaamissaan raaka-aineissa.

Azuma Makoto

Tämä maailmankuulu japanilainen kukkataiteilija inspiroi kokkejamme tavoittelemaan luovuutensa huippua.

Dalad Kambhu

Dalad Kambhu on Michelin-tähdellä palkittu kokki, jonka kulinaariset ansiot ovat yhtä ainutlaatuisia kuin hänen tarinansa.

Tutustu uuteen ruoanvalmistuslaitteiden maailmaan, sen Generation 7000 ‑uuneihin, induktiokeittotasoihin, kahvikeskuksiin ja muihin laitteisiin.

Miele. Laatua, aikaansa edellä

Sivun alkuun