Keittiökokemus

Ruoanlaitto on hauskaa! Erityisesti ensiluokkaisilla laitteilla, jotka toimivat kunnolla. Laadukas keittotaso ja uuni auttavat onnistumaan. Tämän otsikon alta löydät kaikkea, mikä tekee ruoanlaitosta helpompaa ja nautittavampaa: yksityiskohtaista tuotetietoa sekä kätevän yrttioppaan, käytännöllisiä ravitsemusvinkkejä, kansainvälisiä keittiön klassikoita sekä ohjeita vauvojen ja pikkulasten erityisten ravitsemustarpeiden täyttämiseen.

Kaikki yrteistä

Yrtit antavat ruokaan sopivanlaista säväystä

Keittiö ei ole keittiö ilman yrttejä. Kasvatat yrttejä sitten itse tai ostat ne muualta, ne maistuvat parhailta tuoreina ja antavat jokaiselle ruoalle herkullisen säväyksen!
Tutustu täällä kiinnostavaan tietoon ja vinkkeihin.
Toivottavasti nautit sivujemme selailusta ja ruoanlaitosta.

Lue kaikki yrteistä napsauttamalla tätä
Christian Jung/Adobe Stock

Ravitsemusvinkkejä

Onko valkoinen jauho oikeasti epäterveellistä? Miten karvaat aineet voivat auttaa kehoa? Miksi kuitu on tärkeää elimistölle? Mitä voin tehdä, jos lapsi sanoo aina ruokaillessaan "En tykkää"? Miksi ihmiset syövät enemmän väsyneinä kuin levänneinä? Asiantuntijoidemme ravitsemusvinkit paljastavat, kuinka helppoa on syödä terveellisesti ja miten nautinto ja terveellinen ruoka eivät ole toisiaan poissulkevia asioita.

Lue ravitsemusvinkkejä napsauttamalla tätä
teen00000 - stock.adobe.com

Ruokatiedettä

Miten bataatit eroavat perunoista? Miksi vihreät pavut täytyy keittää? Mihin papaijat sopivat? Miten eri mustekala- ja kalmarilajit eroavat toisistaan? Miksi marokkolainen argaaniöljy on erityisen kallista? Tuotetieto-osiossamme tutustumme ruokalajeihin sekä kerromme niiden alkuperästä ja valmistuksesta – käytännön esimerkein.

Lue tuotetietoa napsauttamalla tätä
Adobe Stock

Vauvat ja pikkulapset

Miele-höyryuunilla valmistat terveellistä ruokaa vauvoille ja pikkulapsille

Fyysinen liikunta, rakkaus ja tasapainoinen ravinto ovat lapsille hyvin tärkeitä viiden ensimmäisen elinvuoden aikana, jotta lapset kasvavat hyvin ja voivat tutustua maailmaan. Lasten ruoan täytyy tietenkin olla herkullista, monipuolista ja terveellistä.

Lisätietoja