Kevätsiivouksen aika!

Kevätsiivous-kampanja – 90 päivän rahat takaisin ‑takuu koskee kaikkia Miele pölynimureita

Kevään auringonsäteet ovat vihdoin täällä, mutta paljastavat pienimmätkin pölyhiukkaset. Nyt on kevätsiivouksen aika! Miele tarjoaa 90 päivän rahanpalautustakuun ostettaessa minkä tahansa Mielen pölynimurin.

Osta ja testaa

Osta pölynimuri kampanja-aikana verkkokaupasta tai Mielen Experience Centeristä ja testaa sitä kotonasi 90 päivän ajan ostopäivästä.

Kampanja-aika: 2.3.–9.4.2023 (viimeinen ostopäivä)

 

Ota yhteyttä

• Ellet ole tyytyväinen imuriisi, täytä yhteydenottolomake 90 päivän sisällä ostopäivästä, niin saat rahasi takaisin.

• Skannaa lasku tai ota siitä valokuva niin, että kaikki tiedot näkyvät.

• Napsauta "Valitse tiedosto" ja lataa laskusi. Napsauta lopuksi ”Lähetä”.

 

Takaisinmaksu

• Tietosi tarkistetaan.

• Miele ottaa sinuun yhteyttä tuotteen palauttamisen järjestämistä varten.

• Saat rahat tilillesi 4 viikon kuluessa

 

 

 

 

 

 

Toimi näin

Kampanjaehdot 

Kampanjaehdot

- Kevätsiivous-kampanja – 90 päivän rahat takaisin  takuu koskee kaikkia Miele-pölynimureita (C1, C2, C3, Boost, Blizzard, Scout RX3, Triflex HX1/HX2)

- Kampanjaan osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää. Kampanja koskee vain yksityisten kuluttajien ostamia uusia tuotteita Norjassa, Ruotsissa, Suomessa tai Tanskassa, kun tuotteet ostetaan Miele Experience Centeristä tai verkkokaupasta miele.xx. Kampanja ei koske suoraan Miele-jälleenmyyjiltä, yksityishenkilöiltä tai yksityisten ilmoitusten tai Miele Unboxed Outletin kautta ostettuja tuotteita. Kampanja ei koske Mielen jakelijoita, jälleenmyyjiä eikä henkilökuntamyyntiä eivätkä ne saa osallistua kampanjaan asiakkaidensa puolesta.

- Kevätsiivous-kampanja – 90 päivän rahat takaisin  takuu on voimassa 2.3.–9.4.2023. Viimeinen ostopäivä on 9.4.2023, ja ostopäiväksi katsotaan kuittiin merkitty päivämäärä. Rahojen palautuspyyntö on tehtävä 90 päivän sisällä ostopäivästä. Jos tuote on ostettu 9.4.2023, palautuspyyntö on tehtävä viimeistään 8.4.2023. Palautettava summa määräytyy kuittiin merkityn summan perusteella, ja kuitista on käytävä selvästi ilmi pölynimurin mallitunniste ja hinta. Kampanja ei kata muita kuluja, kuten toimituskuluja, asennuskuluja, vakuutuksia yms., joten niitä ei palauteta. 

- Maksut tulevat suoraan Mieleltä ja ne voidaan suorittaa vain norjalaisille, ruotsalaisille, suomalaisille ja tanskalaisille pankkitileille.

- Tuotteita voi palauttaa vain Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa.

- Mielelle palautettavien tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

- Tuote on lähetettävä alkuperäispakkauksessaan.

- Kaikki pölynimurin mukana toimitetut varusteet on palautettava yhdessä imurin kanssa.

- Tuote ei saa olla rikki

Palautus 

Jos haluat palauttaa ”Kevätsiivous – 90 päivän rahat takaisin  takuu”  kampanjan aikana ostamasi tuotteen, täytä yhteydenottolomakkeeseen kaikki tarvittavat tiedot (osoite, puhelinnumero, pankkitilin numero, tuotteen mallitunniste ja sarjanumero), lataa kopio alkuperäisestä ostokuitista ja lähetä tietosi 90 päivän sisällä tuotteen ostopäivästä. Miele ottaa sinuun yhteyttä palautuksen järjestämistä varten. Rahat palautetaan tilillesi 4 viikon kuluessa. 

Tärkeää: Palauta tuote alkuperäispakkauksessaan.
 

Sivun alkuun