Laatua ja 5 vuoden takuu

Osta Miele touko-kesäkuun 2023 aikana ja saat 5 vuoden takuun veloituksetta

Miele on valmistanut jo yli 120 vuoden ajan poikkeuksellisen laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Juuri nyt meillä on kampanja ja tarjoamme sinulle lisäturvaa ostoksesi yhteydessä. Annamme sinulle täyden 5 vuoden takuun ilmaiseksi!

Osta kampanjan piiriin kuuluva Miele kodinkone ja saat 5 vuoden takuun. Osto on tehtävä valtuutetulta jälleenmyyjältä touko- tai kesäkuussa 2023.

Sinun tarvitsee vain rekisteröidä tuote alla olevan linkin kautta 31.10.2023 mennessä saadaksesi laajennetun takuun.

Kampanja kattaa kaiken pyykinpesukoneista ja kuivausrummuista uuneihin, liesiin, tuulettimiin, astianpesukoneisiin ja jääkaappeihin*.

 

*Katso alla olevista kampanjaehdoista, mitkä tuoteryhmät eivät kuulu kampanjan piiriin.

5 vuoden takuu ‑kampanjan ehdot

Osta uusia Miele kodinkoneita touko- ja kesäkuussa, niin saat kaupan päälle pidennetyn takuun. Kokonaistakuuajan pituus 5 vuotta.

Pidennetyn takuun saaminen edellyttää, että rekisteröit 1.5.–30.6.2023 ostamasi uuden Miele kodinkoneen lataamalla ostokuitin/laskun Mielen verkkosivuille osoitteeseen Miele.fi viimeistään 31.10.2023.

Voit ostaa Miele-kodinkoneen joko verkkokaupasta tai minkä tahansa valtuutetun jälleenmyyjän myymälästä. Voit ostaa kodinkoneen myös suoraan Mielen verkkokaupasta osoitteesta Miele.fi tai Miele Experience Centeristä. Kaikki jälleenmyyjät löydät tästä: LINKKI

Kun olet rekisteröinyt kodinkoneesi, saat sähköpostiviestin, jossa vahvistetaan, että pidennetty takuusi on aktivoitu. Jos ostat uuden kodinkoneesi Miele Experience Centeristä, takuu voidaan myöntää suoraan oston yhteydessä.

Kampanja koskee suurintaa osaa Miele-kodinkoneita, ei kuitenkaan pölynimureita, vapaasti sijoitettavia kahvikeskuksia, FashionMaster-silityskeskuksia, MasterCool-kylmälaitteita, Professional-tuotteita, Dialog-uuneja, varaosia, huoltotuotteita, B2B-myyntiä, Outlet-tuotteita ja varusteita.

5 vuoden takuun saaminen edellyttää, että olet yli 18-vuotias ja että asuinpaikkasi on Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Latviassa, Liettuassa tai Virossa.

Kampanja ei ole voimassa Färsaarilla, Islannissa tai Grönlannissa.

Kampanjaan osallistuminen edellyttää kampanjan sääntöjen hyväksymistä.

Kun rekisteröit kodinkoneesi, sinun on ladattava ostokuitti/lasku, josta käyvät ilmi vähintään seuraavat tiedot: ostopäivä, myyjän nimi ja tuotteen nimi. Myös tuotteen sarjanumero on rekisteröitävä verkossa: LINKKI

Miele pidättää oikeuden tarkistaa rekisteröinnit varmistaakseen, että kampanjaehtoja on noudatettu, ja pyytääkseen lisätietoja ja tarvittavia asiakirjoja. Miele pidättää myös oikeuden poistaa rekisteröinnin, mikäli se epäilee, että 5 vuoden kampanjaa on käytetty väärin.

Tietosuoja

Miele vastaa kampanjaan osallistuvan henkilön henkilötietojen käsittelystä sovellettavan kansallisen lainsäädännön mukaisesti. Miele käsittelee kaikkia henkilötietoja vain tämän kampanjan yhteydessä. Tähän kampanjaan liittyviä henkilötietoja käsitellään vain niin kauan, kun se on tässä yhteydessä oikeutettua, minkä jälkeen kyseiset tiedot poistetaan. Kampanjaan osallistuvien henkilöiden henkilötietojen käsittely perustuu Mielen oikeutettuun etuun täyttää velvoitteensa kampanjaan osallistuvia kohtaan.

Lue lisää laajennetusta takuusta

 

Rekisteröi laitteesi

 

 

 

 

Sivun alkuun